Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un públic molt familiar gaudeix de la primera activitat dins el projecte Rubí Espais Interculturals La plaça Nova de Les Torres ha estat l’escenari de l’espectacle “Un munt (i un món) de dracs”, programat en el marc d’aquesta iniciativa vinculada al projecte Tres Barris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un públic molt familiar gaudeix de la primera activitat dins el projecte Rubí Espais Interculturals

La plaça Nova de Les Torres ha estat l’escenari de l’espectacle “Un munt (i un món) de dracs”, programat en el marc d’aquesta iniciativa vinculada al projecte Tres Barris

L’espectacle ha tingut lloc a la plaça Nova de Les Torres (foto: Localpres).
L’espectacle ha tingut lloc a la plaça Nova de Les Torres (foto: Localpres)

Al voltant d’una cinquantena de persones, entre les quals hi havia un gran nombre d’infants, han assistit aquest dissabte a l’espectacle familiar Un munt (i un món) de dracs dins el nou projecte Rubí Espais Interculturals, que impulsa l’Ajuntament de Rubí en el marc de la iniciativa Tres Barris. Aquesta proposta té com a objectiu promoure l’educació i l’adquisició de valors com la tolerància, la diversitat intercultural, el civisme, el respecte i la convivència.

Rubí Espais Interculturals s’implementarà als barris d’El Pinar, Les Torres, Ca n’Oriol i el 25 de Setembre mitjançant accions que fomentin l’intercanvi entre els veïnat, al voltant de temàtiques com la cuina, l’esport, els contes, la música i el ball, i sempre en col·laboració amb les associacions i entitats de la zona. D’aquesta manera, es vol incidir en dos grans prioritats de mandat: el treball als barris i amb els barris, i la incorporació de la lògica dels drets humans als programes d’acció municipals, amb l’objectiu de construir una ciutat on es fomenti la cultura de la pau, la justícia i la solidaritat.

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha estat present en aquesta primera activitat del projecte Rubí Espais Interculturals: “Amb iniciatives com a aquesta fomentem la convivència i la vida als barris, i contribuïm a transformar l’espai públic de la mà dels veïns i veïnes. Ha estat emocionant veure com la gent de Les Torres rebia tan positivament aquesta activitat i es felicitava pel fet que es tornés a dinamitzar la plaça Nova. Tot plegat, a més, amb un gran protagonisme de la infància”.

La proposta d’aquest dissabte a Les Torres, Un munt (i un món) de dracs, ha consistit en un espectacle de teatre, titelles, màgia, contes i humor pensada per promoure l’hàbit de la lectura d’una manera divertida.

La propera sessió de Rubí Espais Interculturals tindrà lloc el 10 de juny a Ca n’Oriol i tindrà com a fil conductor la música.