Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un miler de persones gaudeixen de la revetlla de Sant Joan a l’Escardívol La nit més curta de l’any ha transcorregut sense grans incidents a Rubí, segons ha informat la Policia Local https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un miler de persones gaudeixen de la revetlla de Sant Joan a l’Escardívol

La nit més curta de l’any ha transcorregut sense grans incidents a Rubí, segons ha informat la Policia Local

La foguera a l'Escardívol (foto: Localpres).
La foguera a l'Escardívol (foto: Localpres)

Al voltant d’un miler de persones han viscut la revetlla de Sant Joan a l’Escardívol, on s’han concentrat un any més els actes organitzats per l’Ajuntament amb el suport de la Colla de Diables de Rubí i Òmnium Rubí. La nit més curta de l’any ha arrencat amb l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça Pere Aguilera, on ha estat rebuda pel regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i altres representants de l’equip de govern i dels grups municipals. En aquest punt, les entitats han fet lectura del tradicional manifest de la Flama del Canigó, enguany signat per l’escriptor Andreu Carranza.

Després de complir amb el tradicional protocol, el foc ha estat traslladat pels Diables de Rubí fins a l’Escardívol, on s’ha encès la gran foguera que ha cremat vells objectes i desitjos aportats pels rubinencs.

El vessant més tradicional de la revetlla ha donat pas a les actuacions musicals, a càrrec del grup de versions The Killing Hits i els DJ Light Riders, que han animat els assistents a ballar fins a la matinada.

Una revetlla tranquil·la
Rubí ha viscut aquest any una revetlla força tranquil·la, en què la Policia Local només ha hagut d’atendre 14 serveis, la majoria produïts per petits incendis de matolls i de contenidors, així com desperfectes ocasionats per l’ús de la pirotècnia. El cos de seguretat també ha hagut d’intervenir en una petita baralla que s’ha saldat sense lesions.

El servei d’urgències del CAP Mútua, de la seva banda, ha assistit tres persones per cremades lleus i dues per agressions, amb lesions també de caràcter lleu.

Enguany la Policia Local ha comptat amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil, que han donat suport en diverses intervencions amb un vehicle equipat amb bomba d’aigua.

Imatges relacionades

The Killing Hits (foto: Localpres)
The Killing Hits (foto: Localpres)
The Killing Hits (foto: Localpres)
The Killing Hits (foto: Localpres)
Raval de foc (foto: Localpres)
Raval de foc (foto: Localpres)
Lectura del manifest de la Flama del Canigó (foto: Localpres)
Lectura del manifest de la Flama del Canigó (foto: Localpres)