Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un Escardívol ple vibra al ritme de LOS40 Primavera Pop 20.000 persones s’han aplegat aquest dissabte per gaudir del concert, que ha comptat amb les actuacions d’una vintena d’artistes de gran èxit comercial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Un Escardívol ple vibra al ritme de LOS40 Primavera Pop

20.000 persones s’han aplegat aquest dissabte per gaudir del concert, que ha comptat amb les actuacions d’una vintena d’artistes de gran èxit comercial

L’Escardívol s’ha omplert a vessar amb motiu del concert (foto: Localpres).
L’Escardívol s’ha omplert a vessar amb motiu del concert (foto: Localpres)

Al voltant de 20.000 persones han omplert aquest dissabte l’Escardívol amb motiu de LOS40 Primavera Pop, el festival organitzat per l’emissora musical LOS40 i l’Ajuntament de Rubí. L’esdeveniment ha comptat amb les actuacions d’una vintena d’artistes de gran èxit comercial, que han atret un públic eminentment jove i familiar.

Pablo López, Aitana i Ana Guerra, Álvaro Soler, Adexe & Nau i Blas Cantó han estat alguns dels cantants que han aixecat més expectació entre les persones assistents. El cartell s’ha completat amb Efecto Pasillo, Scott Helman, Sofía Reyes, Juan Magán i Belinda, Reyko, Maico, Kayl, David Lafuente, Henry Méndez, Aran, Laura Durand, Manel Navarro, Sweet California i Rasel.

Per segon any consecutiu, el festival LOS40 Primavera Pop s’ha celebrat a tres úniques ciutats de l’estat espanyol: divendres a Madrid, dissabte a Rubí i diumenge a Màlaga. El de la nostra ciutat ha estat l'únic d’accés lliure i gratuït, ja que a Madrid calia pagar entrada i a Màlaga s'hi entrava amb invitació. “És el festival més gran en obert que es fa a tot l’estat i agraïm, com no podia ser d’una altra manera, la confiança de LOS40 en la nostra ciutat, en la nostra organització i el nostre equip tècnic, que també facilita i fa possible l’èxit d’aquest esdeveniment”, ha declarat l’alcaldessa, Ana María Martínez. La primera edil ha recordat que aquest concert “posa el nom de la ciutat de Rubí en el mapa. Per a nosaltres és un objectiu la projecció com a ciutat en diferents àmbits”. De la seva banda, el regidor de Cultura ha destacat que “són mesos i mesos preparant un esdeveniment que té una dimensió enorme i que comporta un esforç tècnic molt important tant de la Cadena Ser com de l’Ajuntament”.

Tot i la gran afluència de públic, que ha omplert a vessar l’Escardívol, LOS40 Primavera Pop s’ha desenvolupat sense cap incidència remarcable.

Un festival per a tothom
Com en altres esdeveniments massius celebrats a la ciutat, l’Ajuntament ha facilitat que les persones amb diversitat funcional poguessin gaudir plenament del festival LOS40 Primavera Pop. El consistori ha instal·lat una plataforma equipada amb rampes i baranes des d’on el públic amb mobilitat reduïda ha pogut tenir una bona visió de l’espectacle. A més, s’ha fet una reserva d’estacionament al passeig de la Riera per a aquest mateix col·lectiu.

Aquestes actuacions impulsades per l’Ajuntament s’han vist reforçades enguany amb el missatge #UnFestivalParaTodos, que s’ha difòs a tots els concerts de LOS40 Primavera Pop en col·laboració amb l’entitat ASPADIR.

Durant l’esdeveniment també s’ha fet èmfasi en la prevenció de les agressions masclistes. Així, s’han repartit enganxines amb el missatge “No és no”, que també s’ha pogut veure en diverses ocasions a les grans pantalles de l’escenari.

Imatges relacionades

Sweet California (foto: Localpres)
Sweet California (foto: Localpres)
Blas Cantó (foto: Localpres)
Blas Cantó (foto: Localpres)
Aitana War (foto: Localpres)
Aitana War (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de Cultura amb el presentador Tony Aguilar (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de Cultura amb el presentador Tony Aguilar (foto: Localpres)