Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar d’establiments comercials surten a l’illa de vianants en una nova edició de ‘La Botiga al carrer’ La proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí ha crescut per Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Raméntol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Un centenar d’establiments comercials surten a l’illa de vianants en una nova edició de ‘La Botiga al carrer’

La proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí ha crescut per Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Raméntol

Molts establiments han ofert descomptes i promocions (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Molts establiments han ofert descomptes i promocions (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La 14a edició de La Botiga al carrer que organitza Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí ha tret aquest dissabte a l’illa de vianants 104 establiments comercials de tots els sectors en una nova festa gran del comerç local. Aquest any, la proposta ha crescut per Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol i això ha fet que es produïssin menys aglomeracions.

La Botiga al Carrer s’ha acompanyat d’activitats paral·leles que han fet de la proposta comercial, una festa de ciutat. Durant tot el dia, la ciutadania s’ha pogut afegir al ‘Rubiguiem’ que ha convidat als veïns i veïnes a escriure els seus records sobre la ciutat al voltant d’una exposició de fotografies antigues. L’entitat estima que s’hi van aturar 800 persones. Durant tota la jornada, 160 nens i nenes han participat al Pintacares, més de 130 infants s’han sumat al taller de clauers i la perruqueria Jyoti Style ha depilat gratuïtament amb fil a 107 persones.

La música ha tingut una especial presència a La botiga al carrer amb la McKensy’s Clan Band, que ha fet dues cercaviles musicals, i les propostes del 6è Festival de Blues de Rubí. La dinamització ha inclòs un escenari a plaça Catalunya on s’han pogut seguir diferents actuacions i exhibicions. Les entitats que han col·laborat amb ‘La Botiga al Carrer’ són Arts Marcials Mac Rubí, Aromas del Sur, Districte V El Portal, Bianca, Temps per tu, Escola de música Núria Garriga, Escola de dansa Sara Alajarín i Dinamic Crescendo.

Com cada any, La Botiga al carrer ha demanat la col·laboració ciutadana amb objectius solidaris. Durant tot el dia, els rubinencs i les rubinenques han col·laborat amb el Banc dels Aliments en un espai de recollida de productes davant del Condis Mariona. L’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV) i diverses entitats animalistes i també han fet difusió de la seva tasca en el marc de la festa.