Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per inscriure’s gratuïtament a la jornada “Rubiemprèn 2014. La màgia d’emprendre” El Mag Lari donarà a conèixer la seva faceta empresarial en el marc de la gran cita anual de l’emprenedoria, que tindrà lloc aquest dijous https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Últims dies per inscriure’s gratuïtament a la jornada “Rubiemprèn 2014. La màgia d’emprendre”

El Mag Lari donarà a conèixer la seva faceta empresarial en el marc de la gran cita anual de l’emprenedoria, que tindrà lloc aquest dijous

El Mag Lari (foto: Localpres).
El Mag Lari (foto: Localpres)

Les persones interessades a assistir a la jornada Rubiemprèn 2014. La màgia d’emprendre, organitzada per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí, encara són a temps d’inscriure-s’hi de forma gratuïta a través del portal Rubiempresa.net. La gran cita anual de l’emprenedoria tindrà lloc aquest dijous 18 de desembre al Museu Municipal Castell (MMUC) i tindrà com a ponent destacat el Mag Lari, que donarà a conèixer en una conferència la seva faceta d’empresari.

Rubiemprèn s'adreça a persones emprenedores, professionals i empreses de la ciutat que vulguin aprofundir en les habilitats i aptituds necessàries per tirar endavant una idea de negoci. Mitjançant l'exposició de diferents casos reals, els assistents podran aprendre quines són les claus de l'èxit d'un projecte, així com les dificultats que s'hi poden trobar.

La jornada arrencarà a les 10 h amb la conferència Il·lusionisme empresarial, a càrrec de Josep Maria Lari. L'artista català, filòleg de formació, va iniciar-se en el món de la màgia l'any 1994 i, des de llavors, ha protagonitzat amb èxit una desena d'espectacles, a banda de nombroses aparicions televisives. A Rubí, el Mag Lari abordarà la seva experiència com a emprenedor, fent especial incidència en els reptes que ha hagut d'afrontar per fer realitat alguns dels seus muntatges. El cas més significatiu és Splenda, l'ambiciós espectacle inspirat en la música de Michael Jackson que va estrenar el 2012; una aposta sense precedents en el món de la màgia catalana i espanyola que va requerir una inversió de més d'un milió d'euros.

El programa seguirà amb una taula rodona moderada pel mateix Mag Lari i que comptarà amb la participació de David Sánchez, director general i fundador de Dormity.com; Faust San José, vicepresident executiu de la cadena Ibericus (Grup San José); i Manel Sarasa, director executiu i fundador del club de vins Wineissocial. Tots ells són exemples de projectes empresarials innovadors vinculats a la comarca i que han aconseguit un notable èxit. Durant la taula rodona, explicaran la seva trajectòria i especialment els seus inicis, centrant-se en aquells aspectes que els van portar a tirar endavant la seva idea empresarial.

La jornada Rubiemprèn, inclosa en el Pla de mesures anticrisi 2014, es podrà seguir en directe a través de Twitter mitjançant l’etiqueta #rubiempren2014. Podeu consultar-ne el programa complet al portal de Rubiempresa.net.