Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per inscriure’s al ‘Rubiemprèn’ del pròxim dijous La jornada adreçada a persones que han optat per l’emprenedoria com a model de negoci o que pensen fer-ho girarà al voltant dels sectors econòmics emergents https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Últims dies per inscriure’s al ‘Rubiemprèn’ del pròxim dijous

La jornada adreçada a persones que han optat per l’emprenedoria com a model de negoci o que pensen fer-ho girarà al voltant dels sectors econòmics emergents

La jornada es farà a la Masia de Can Serra  (foto: Localpres).
La jornada es farà a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)

L’Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí organitza cada any una jornada adreçada a persones emprenedores. Enguany, el Rubiemprèn tindrà lloc dijous 17 de novembre al Fòrum de la Masia de Can Serra i reflexionarà al voltant dels sectors econòmics emergents que representen noves oportunitats per emprendre. Gonzalo Bernardos, professor d’economia de la Universitat de Barcelona, obrirà la jornada amb una conferència sobre les perspectives de futur en emprenedoria i les repercussions que se'n poden derivar a Rubí i al Vallès Occidental.

Rubiemprèn s'adreça a persones emprenedores, empresaris i empresàries i responsables de companyies que volen conèixer com treballen altres empreses per seguir sent competitives. Les inscripcions es poden formalitzar de manera gratuïta, a través del web de Rubiempresa.

La part central de la jornada exposarà cinc experiències d'emprenedoria que han resultat exitoses. Dolors Parra, de l'agència de viatges Baraka; Pau Fernández, del Somewhere Cafè; Aleix Camps, de Inmobiliaria Exes; Abel Veladez, de Arditec Solucions Informàtiques i Rosa Maria Caro i Roser Bogonyà d'Inventem SL explicaran com han volgut innovar en els seus respectius sectors. Els cinc ponents obriran també un col·loqui amb els assistents i atendran les seves preguntes.

El Rubiemprèn arrencarà a les 10 h amb l'obertura oficial a càrrec de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i es tancarà amb la participació del regidor responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.