Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per inscriure’s a la 39a edició del Cros Escolar L’activitat esportiva, organitzada per l’Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí, tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Últims dies per inscriure’s a la 39a edició del Cros Escolar

L’activitat esportiva, organitzada per l’Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí, tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener

Anterior edició del Cros Escolar, celebrada també a Ca n’Oriol (foto: Localpres).
Anterior edició del Cros Escolar, celebrada també a Ca n’Oriol (foto: Localpres)

A pocs dies de la celebració de la 39a edició del Cros Escolar de Rubí, les inscripcions continuen obertes a través d’Internet. L’activitat esportiva organitzada per l’Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR) tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener a partir de les 9.30 h.

El Cros Escolar consistirà en una dotzena de curses, corresponents a diferents categories d’edat, que tindran lloc durant tot el matí als circuits habilitats per a l’ocasió. Les persones participants recorreran distàncies d’entre 500 i 4.600 metres en funció de l’edat i el sexe. La primera cursa, corresponent a la categoria open ─a la qual hi poden participar esportistes de totes les edats fora de les categories escolars─, s’iniciarà a les 9.30 h mentre que l’última, la de les atletes nascudes els anys 2007-2008, està prevista cap a les 13 h.

Quan acabi l’activitat, cada corredor o corredora podrà tornar a visitar la pàgina web on va formalitzar la inscripció per consultar la classificació final i imprimir-se el seu diploma de participació, on podrà incorporar una fotografia seva si ho desitja. Tots els atletes, a més, rebran com a obsequi una medalla.

Les inscripcions es poden fer en línia fins a aquest divendres. A hores d’ara, hi ha més de 400 persones que ja s’han apuntat per participar a l’activitat. Aquelles que ho van fer fins a una setmana abans de la cursa, disposaran d’un dorsal personalitzat amb el seu nom i l’hora de sortida de la seva prova.

Un Cros solidari
Per quart any consecutiu, s’aprofitarà l’esdeveniment per fer una recollida d’aliments en col·laboració amb la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater-Nadal, ASAV i Càritas. Els atletes podran donar els productes en el moment de recollir el seu dorsal a les carpes disposades per aquesta funció. També els familiars i el públic en general podran fer les seves aportacions durant la jornada.