Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UER, Olímpic i ‘Veinti’ organitzen un triangular solidari de veterans El torneig tindrà lloc el dijous 8 de desembre i recollirà fons per a la família del rubinenc Rafa Jurado https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

UER, Olímpic i ‘Veinti’ organitzen un triangular solidari de veterans

El torneig tindrà lloc el dijous 8 de desembre i recollirà fons per a la família del rubinenc Rafa Jurado

Un moment de la presentació del triangular de veterans a Can Rosés.
Un moment de la presentació del triangular de veterans a Can Rosés

La Unió Esportiva Rubí (UER), l’Olímpic de Can Fatjó i el Juventud 25 de Septiembre s’enfrontaran en un triangular solidari el pròxim dijous 8 de desembre al municipal de Can Rosés. L’entrada serà gratuïta, però durant la competició es podran comprar butlletes de 3 euros per optar a una panera de Nadal. Els beneficis de la recaptació es donaran a la família de Rafa Jurado, el rubinenc de 17 anys que, a causa d’un accident el passat mes de juny, va perdre la mobilitat. “Des del consistori volem agrair la iniciativa solidària d’aquests tres clubs de la ciutat” ha dit el regidor d’esports de l’Ajuntament de Rubí, Juan López, que ha lloat la tasca dels tres equips i ha convidat tothom a sumar-se a la proposta. L’administració local assumeix els costos d’obertura de l’estadi i de les distincions que rebran els participants.

Els representants dels clubs i el responsable polític han coincidit a assenyalar que serà una ocasió festiva amb un motiu solidari. “Des d’aquí volem enviar també ànims a la família del Rafa. Han de saber que no estan sols i que farem tot el que puguem per ajudar-los”, ha conclòs José Gil, vocal de la junta directiva de l’Olímpic de Can Fatjó.

La matinal que començarà a les 10:30 h farà competir els equips de veterans de les tres formacions i servirà també per commemorar el 25è aniversari de l’ascens de la UER a tercera divisió. Els blanc i vermells jugaran amb un combinat de diferents generacions. “Hi vindran jugadors històrics del club i també molta gent nova. Veurem bona part de la història del Rubí dels últims 30 anys”, avança Matias Galobart, exjugador de la UER i de l’Olímpic de Can Fatjó.

El triangular es tancarà al migdia amb un aperitiu per a tots els assistents.