Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Titelles i música es combinen en un nou Vermut musical del Pinar L’espectacle familiar “Diggi Daggi” tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 12 h a la Sala 14/13, ubicada al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Titelles i música es combinen en un nou Vermut musical del Pinar

L’espectacle familiar “Diggi Daggi” tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 12 h a la Sala 14/13, ubicada al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla

L’espectacle es basa en l’òpera “Bastien und Bastienne” de Mozart .
L’espectacle es basa en l’òpera “Bastien und Bastienne” de Mozart

La Sala 14/13 del Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla acollirà aquest diumenge a les 12 h una nova sessió dels Vermuts musicals, organitzats pel Servei de Ciutadania i Drets Civils de l’Ajuntament i el Pla de desenvolupament comunitari del barri. En aquesta ocasió, grans i petits podran gaudir de l’espectacle Diggi Daggi, una combinació de música i titelles basada en l’òpera de Wolfgang Amadeus Mozart Bastien und Bastienne.

La proposta anirà a càrrec de la soprano Sophie Klingele i de la pianista Raquel Portales, que acompanyaran amb la seva música la titellaire i actriu Lidia Clua.

El concert d'aquest diumenge s’emmarca dins les actuacions del Servei de Ciutadania i Drets Civils de l’Ajuntament de Rubí i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar. Amb els Vermuts musicals es vol oferir una programació musical estable, multicultural i de qualitat per a tota la ciutadania, alhora que es posa en valor la dinàmica cultural del Pinar, es promou la cohesió social i s'enforteix el sentiment de pertinença dels veïns del barri. Els concerts també volen atraure al Pinar persones d’altres punts de la ciutat.