Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Talls puntuals de trànsit a Maximí Fornés per treballs d’inspecció i manteniment de la xarxa de clavegueram Sorea ha previst actuacions a diversos trams de Maximí Fornés, així com als carrers de Pere Esmendia i Sant Joan https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Talls puntuals de trànsit a Maximí Fornés per treballs d’inspecció i manteniment de la xarxa de clavegueram

Sorea ha previst actuacions a diversos trams de Maximí Fornés, així com als carrers de Pere Esmendia i Sant Joan

Les actuacions afecten la circulació al carrer Maximí Fornés.
Les actuacions afecten la circulació al carrer Maximí Fornés

L’empresa Sorea està fent treballs de manteniment i inspecció de la xarxa de clavegueram als carrers de Maximí Fornés, Pere Esmendia i Sant Joan. L’actuació fa necessari tallar parcialment Maximí Fornés entre les 11 i les 15 h.

Aquest dimarts, s’ha treballat al tram comprès entre els carrers de Sant Francesc i Sant Joan, així com al carrer de Pere Esmendia. Això ha comportat el desviament dels vehicles autoritzats per circular per Maximí Fornés.

Un cop finalitzada aquesta part, aquest dimecres l’empresa traslladarà les tasques d’inspecció i manteniment al tram de Maximí Fornés entre els carrers d’Unió i Montserrat. En aquest cas, els vehicles caldrà que es desviïn a l’alçada d’Unió entre les 11 i les 15 h.

Després d’aquesta actuació, Sorea encara haurà d’actuar al carrer de Sant Joan. Els vehicles que no puguin girar en aquesta via hauran de seguir recte cap a Pere Esmendia.

En aquests moments, Sorea també està treballant a la zona de l’Escardívol per tal de renovar la xarxa d’abastament d’aigua del carrer de Joaquim Blume i un hidrant situat a l’aparcament. Aquesta actuació s’allargarà unes quatres setmanes però no està previst que comporti actuacions viàries destacades.