Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per participar al 35è Concurs de màscares d'edRa Per segon any consecutiu, l'escola farà servir la xarxa social Instagram per presentar les obres candidates a guanyar el tradicional certamen de Carnaval https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'obre el termini per participar al 35è Concurs de màscares d'edRa

Per segon any consecutiu, l'escola farà servir la xarxa social Instagram per presentar les obres candidates a guanyar el tradicional certamen de Carnaval

Màscares guanyadores a l'anterior edició (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Màscares guanyadores a l'anterior edició (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Aquest divendres s'obre el termini per presentar treballs al 35è Concurs de màscares de l'Escola d'Art i Disseny edRa, organitzat per l'Associació d'Alumnes i Exalumnes del centre. El certamen es vehicularà, un any més, través de la xarxa social Instagram amb l'objectiu d'evitar l'entrega presencial de treballs i prevenir d'aquesta manera la propagació de la COVID-19.

Qualsevol persona a partir de quatre anys pot participar al concurs, que s'estructura en tres categories d'edat: de quatre a nou anys (categoria A), de deu a quinze anys (categoria B) i a partir de setze anys (categoria C).

Cada participant pot presentar una única obra original que no hagi pres part a cap altre concurs. Un cop elaborada, l'ha de fotografiar posada sobre la cara d'alguna persona, i pujar-la a Instagram amb l'etiqueta #35concursdemascares i la menció a @edradisseny. En paral·lel, ha d'emplenar la butlleta de participació que trobarà a la pàgina web d'edRa i enviar-la al correu concurs@artedra.net.

Per participar al concurs, cal disposar d'un perfil públic a Instagram –en el cas de les persones menors, l'ha de tenir algun dels seus tutors legals– i respectar les condicions d'aquesta xarxa. En cas de tenir-ne, es pot enviar la fotografia al correu concurs@artedra.net acompanyada de la butlleta de participació, per tal que la pròpia escola la publiqui al seu compte. Perquè les obres siguin considerades vàlides, és imprescindible que disposin de forats per als ulls, que estiguin adequadament etiquetades i que s'hagi lliurat la corresponent butlleta de participació.

El termini de presentació de les obres es tancarà divendres 18 de febrer a les 21 h i les obres guanyadores es donaran a conèixer, com és tradicional, coincidint amb el Dijous Gras, el 24 de febrer a les 19.30 h. En principi, el veredicte es farà públic en el marc d'una transmissió en directe a través de l'Instagram de l'escola, tot i que no es descarta un acte presencial i l'organització d'una exposició amb totes les obres presentades si la situació sanitària ho permet.

Tots els participants fins a nou anys rebran un regal sorpresa mentre que, a la resta de categories, es reconeixerà les obres guanyadores amb material artístic. Al grup de deu a quinze anys, la millor màscara es premiarà amb articles per valor de 70 € i l'accèssit amb material per valor de 30 €. El primer premi dels majors de setze anys es reconeixerà amb 100 € en productes artístics més l'assistència a un taller d'edRa durant un trimestre, i l'accèssit amb 75 € en material.

El jurat del 35è Concurs de màscares estarà format per una persona de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa +e, per dues persones vinculades al món artístic i per un/a professor/a de l'escola.