Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'instal·la un nou mòdul de suport per al CAP Anton de Borja de Rubí El nou equipament estarà destinat a l’atenció del pacient amb sospita de Covid-19, cosa que permetrà recuperar espai dins del CAP i guanyar en seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S'instal·la un nou mòdul de suport per al CAP Anton de Borja de Rubí

El nou equipament estarà destinat a l’atenció del pacient amb sospita de Covid-19, cosa que permetrà recuperar espai dins del CAP i guanyar en seguretat

El mòdul s'instal·larà a partir d'aquest divendres davant del CAP (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El mòdul s'instal·larà a partir d'aquest divendres davant del CAP (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El Consorci Sanitari de Terrassa instal·larà un mòdul de suport davant del centre d’atenció primària (CAP) Anton de Borja de Rubí per donar assistència als pacients del CAP amb simptomatologia Covid i realitzar les proves relacionades amb el seu diagnòstic.

L’equipament, que s'instal·larà en sòl públic facilitat per l’Ajuntament de Rubí, permetrà donar resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP i que impedeix mantenir circuits separats entre pacients amb sospita de Covid-19 i pacients que consulten per altres motius.

Amb aquest equipament es podrà atendre bàsicament tot el que estigui relacionat amb la Covid, alliberant espai i millorant la seguretat de la resta de l’activitat assistencial del centre d’atenció primària.

El mòdul tindrà tres consultes, una sala per a la realització de les proves diagnòstiques i una sala d’espera.

Aquest divendres s’inicia la seva instal·lació i es preveu que a mitjan febrer pugui estar operatiu. El mòdul de suport, en funció de l’evolució de la pandèmia i de la propera ampliació del centre, té un caràcter provisional.