Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a la ciutat el proper 5 de gener però no faran la tradicional cavalcada Els nens i nenes podran visitar el campament de Melcior, Gaspar i Baltasar els dies 2, 3 i 4 de gener al parc del Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a la ciutat el proper 5 de gener però no faran la tradicional cavalcada

Els nens i nenes podran visitar el campament de Melcior, Gaspar i Baltasar els dies 2, 3 i 4 de gener al parc del Castell

El campament dels Reis d’Orient es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El campament dels Reis d’Orient es podrà visitar els dies 2, 3 i 4 de gener (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest any, Rubí ─com han anunciat altres ciutats─ no podrà gaudir de la tradicional cavalcada de Reis. L’evolució de la pandèmia ha motivat l’Ajuntament a prendre aquesta decisió per evitar una concentració massiva de persones durant el recorregut i, així, salvaguardar la salut dels rubinencs i les rubinenques.

El Mag Rubisenc ha traslladat a l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, que Melcior, Gaspar i Baltasar estan molt a prop de la ciutat i que aquest any faran la seva arribada d’una forma més prudent. El Mag i l’alcaldessa els lliuraran igualment les claus de la ciutat per tal que puguin deixar els regals a cada família.

L’Ajuntament està treballant per possibilitar que els nens i nenes puguin veure l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, un moment màgic i molt esperat per a la canalla, així com per adoptar qualsevol altra mesura. I és que l’evolució de la situació generada per la COVID-19 canvia diàriament.

 

Campament dels Reis

Les portes del parc del Castell es tornaran a obrir, com l’any passat, per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

En els dies previs a la seva arribada, el campament on s’instal·la el Mag Rubisenc està ple de personatges que treballen de manera incansable perquè tots els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir de la visita màgica de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Un any més, el Mag Rubisenc vol que els infants siguin partícips d’aquests dies d’il·lusió. És la seva manera d’agrair-los l’afecte que sempre mostren cap als Reis d’Orient i el bon comportament que han tingut durant tot aquest temps de pandèmia. Per això els convida a traspassar les portes del recinte del Castell els dies 2, 3 i 4 de gener. Dins els hi esperaran un munt de sorpreses, éssers fantàstics i tota la il·lusió que sempre envolta l’arribada de Ses Majestats.

Properament es donarà a conèixer com es podrà visitar el Campament dels Reis.

Etiquetes