Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se sortegen 22 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer amb opció a compra propietat de l’IMPSOL L’Oficina Local d’Habitatge, encarregada de recopilar la documentació dels interessats, ha rebut 359 sol·licituds https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Se sortegen 22 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer amb opció a compra propietat de l’IMPSOL

L’Oficina Local d’Habitatge, encarregada de recopilar la documentació dels interessats, ha rebut 359 sol·licituds

21 dels 22 pisos propietat de l’IMPSOL que se sortegen estan ubicats al c. Lepant.
21 dels 22 pisos propietat de l’IMPSOL que se sortegen estan ubicats al c. Lepant

Aquest dijous 9 de març, l'Institut Metropolità del Sol (IMPSOL) sortejarà 22 habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer amb opció a compra, propietat d’aquest organisme. La majoria d’aquests pisos, un total de 21, estan situats al carrer Lepant, mentre que l'habitatge restant està ubicat al barri de Sant Jordi Parc, concretament al carrer Cati Curet.

Segons les bases d’adjudicació, dels 22 habitatges que se sortegen aquest dijous, 15 estan reservats a sol·licitants amb risc d’exclusió social, 1 és un pis adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i 6 són per a la resta de sol·licitants.

Fins ara, l’Oficina Local d’Habitatge, que en aquest procés només s’encarrega de rebre la documentació dels sol·licitants i de facilitar-los informació del sorteig, ha rebut un total  de 359 sol·licituds ─58 pels pisos reservats al col·lectiu amb risc d’exclusió social, 5 pel pis adaptat i 296 per la ciutadania inclosa al règim general─.

Els interessats poden consultar les llistes de sol·licitants a l’apartat web www.rubi.cat/habitatge, així com a les oficines de PROURSA, en horari d'atenció al públic ─de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i les tardes dels dilluns de 16 a 18:30 h─.

El sorteig, que és públic, tindrà lloc aquest dijous a partir de les 11 h al Teatre Municipal La Sala. Es recorda als interessats a assistir a l’acte que l'aforament és limitat.