Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions al casal vacacional de setembre Les famílies interessades poden formalitzar la inscripció fins al 23 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obren les inscripcions al casal vacacional de setembre

Les famílies interessades poden formalitzar la inscripció fins al 23 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia

Els casals de setembre s’adrecen a infants entre 3 i 12 anys  (foto: Ajuntament de Rubí).
Els casals de setembre s’adrecen a infants entre 3 i 12 anys (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per al casal vacacional de setembre, que tindrà lloc a l’Institut Escola Teresa Altet de dilluns a divendres, entre l’1 i el 10 de setembre. Les famílies interessades poden formalitzar la inscripció fins al 23 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia. Cal portar la sol·licitud d’inscripció degudament plena, la còpia de la targeta sanitària i la còpia del carnet de vacunacions del nen o nena i la còpia dels documents identificatius tant del nen o nena com dels seus pares o tutors legals. El full de preinscripció es pot descarregar la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada de les demandes i es trucarà a cada família per confirmar l’acceptació de la plaça en les condicions que ha sol·licitat.

Els casals de setembre s’adrecen a infants entre 3 i 12 anys. Les famílies poden sol·licitar horari bàsic de matí (9 a 13 h) o tarda (15 a 17 h), o bé demanar horari de jornada completa (9 a 17 h) i/o serveis complementaris d’acollida (de 8 a 9 h) i menjador (de 13 a 15 h). L’activitat costa per als vuit dies de casal entre 16 euros per l’horari de tarda, fins als 112 euros de la jornada completa amb acollida de matí i dinar.

Enguany, a causa de la pandèmia, el casal de setembre s’ha adaptat per assegurar el compliment de la normativa sanitària i garantir la seguretat de tots els i les participants. Per aquest motiu, el casal oferirà un total de 40 places distribuïdes en grups bombolla de 10 nens i nenes. Cada grup bombolla tindrà educadores exclusius i no es relacionarà amb cap altre grup. De la mateixa manera, els espais del centre educatiu també seran d’ús exclusiu per a cada grup. Tant les entrades com les sortides del Casal seran esglaonades i s’informarà a cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.