Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per presentar propostes al Concurs de cartells de Festa Major L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre el termini per presentar propostes al Concurs de cartells de Festa Major

L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any

La Festa Major tindrà lloc entre 28 de juny i el 3 de juliol.
La Festa Major tindrà lloc entre 28 de juny i el 3 de juliol

L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major de la ciutat, que servirà per triar la imatge gràfica de la celebració d’enguany. Les persones interessades a participar-hi podran lliurar els seus treballs fins al 9 de maig a les 14 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC): la del Centre, situada al carrer de Narcís Menard, 13-17; o la de Les Torres, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n.

El Concurs de cartells de Festa Major està dotat amb 1.500 euros bruts. Els participants, que han de ser majors d’edat, poden presentar un màxim de dues obres individuals, originals i inèdites, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adient ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia.

Els cartells s’han d’entregar muntats sobre un suport de cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d’amplada i 50 cm de llargada. A l’obra ha de figurar el text:

Festa Major 2016
Rubí, del 28 de juny al 3 de juliol

A més, cal reservar un espai a la part inferior del cartell, de 16 cm d’amplada i 5 cm de llargada, per posar-hi el logotip de l’Ajuntament.

A l’hora de fer la tria el treball guanyador, el jurat tindrà en compte la qualitat tècnica i artística, l’impacte visual, la creativitat i l’originalitat.

Com és habitual, a banda de rebre una compensació econòmica, l’obra premiada serà exposada durant els dies de Festa Major juntament amb una selecció dels millors cartells presentats al concurs.