Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien els treballs per retirar el fang acumulat sota els vehicles fruit de les darreres pluges Per a dur a terme aquestes tasques, es prohibeix temporalment l’estacionament a diferents carrers de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien els treballs per retirar el fang acumulat sota els vehicles fruit de les darreres pluges

Per a dur a terme aquestes tasques, es prohibeix temporalment l’estacionament a diferents carrers de la ciutat

Aquest dissabte, les tasques es concentraran al c. Pau Claris i al passeig de las Riera (foto: Ajuntament).
Aquest dissabte, les tasques es concentraran al c. Pau Claris i al passeig de las Riera (foto: Ajuntament)

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja del fang acumulat sota els vehicles fruit de les darreres pluges. Per aquest motiu, des d’aquest dijous i fins dimarts no es pot estacionar en determinats carrers de la ciutat, amb l’objectiu de deixar la via lliure perquè l’empresa que gestiona la neteja viària pugui dur a terme la feina.

Aquest dijous, les tasques han començat a l’avinguda de l’Estatut; avui, els treballs en concentren a la zona del carrer Marconi; dissabte serà el torn del carrer Pau Claris i del passeig de la Riera; dilluns s’actuarà als carrers Art i Víctor Català; i, per últim, dimarts és previst que es netegi la zona de la Plana del Castell, el carrer Futur i la carretera de Sabadell.

La prohibició temporal d’estacionament està degudament senyalitzada. I és que, per retirar el fang acumulat sota els vehicles, cal que aquests espais d’aparcament en superfície estiguin lliures. Per a dur a terme aquests treballs, Fomento de Construcciones y Contratas, l’empresa concessionària del servei de neteja viària de la ciutat, ha llogat maquinària específica.