Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia el termini d’inscripció al curs de Director d’activitats de lleure infantil i juvenil Els interessats a realitzar aquesta formació es poden apuntar a l’Espai Jove Torre Bassas fins el 12 de desembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/s2019amplia-el-termini-d2019inscripcio-al-curs-de-director-d2019activitats-de-lleure-infantil-i-juvenil/@@images/image/preview

S’amplia el termini d’inscripció al curs de Director d’activitats de lleure infantil i juvenil

Els interessats a realitzar aquesta formació es poden apuntar a l’Espai Jove Torre Bassas fins el 12 de desembre

El curs capacita els joves per treballar en activitats de lleure.
El curs capacita els joves per treballar en activitats de lleure

L’Ajuntament de Rubí ha ampliat el termini per inscriure’s al curs de Director d’activitats de lleure infantil i juvenil, que s’impartirà a l’Espai Jove Torre Bassas. La formació, a la qual es poden inscriure joves majors de 18 anys residents a la ciutat, tindrà lloc els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de desembre de 2014 i 12, 13, 14, 15, 16, 19, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28 i 29 de gener de 2015. Els interessats a participar en aquest curs s’hi podran inscriure fins el 12 de desembre al mateix Espai Jove Torre Bassas.

El curs està adreçat a persones joves de Rubí que tinguin formació prèvia i experiència en l'àmbit del lleure infantil i juvenil, i que estiguin interessades a desenvolupar, ja sigui de forma voluntària o remunerada, les tasques de coordinació d'equips i de direcció, i de gestió de projectes d'educació en el lleure infantil. Així, doncs, per a poder formar part d'aquesta activitat formativa cal estar en possessió del títol de monitor d'activitats en el lleure infantil i juvenil i estar cursant un grau, llicenciatura o diplomatura. D'altra banda, també és possible accedir-hi si s'està en possessió d'una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en Educació Infantil, Primària, Educació Social, mestre d'Educació Primària o en Pedagogia i Psicologia, i a més s'acredita experiència de 2 anys en tasques de monitoratge en l'àmbit del lleure infantil i juvenil.

El curs, impartit per l'Escola Lliure El Sol, té una durada de 320 hores i s'estructura en dues etapes: una primera de 200 h lectives, que inclou 136 hores de formació presencial i 64 hores de formació a distància (activitats en línia durant la formació presencial i treball propi) i una segona etapa de pràctiques en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil de 120 hores.