Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tornarà a gaudir de música clàssica en viu a quatre equipaments de la ciutat L’Ateneu, La Sala, l’Escola de Música Pere Burés i El Celler són els escenaris de la nova programació, que s'enceta aquest diumenge amb l’obra 'Les índies galants' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí tornarà a gaudir de música clàssica en viu a quatre equipaments de la ciutat

L’Ateneu, La Sala, l’Escola de Música Pere Burés i El Celler són els escenaris de la nova programació, que s'enceta aquest diumenge amb l’obra 'Les índies galants'

Un dels espectacles inclosos en aquest cicle és El trencanous del Ballet de Moscou, que arribarà a La Sala el proper 25 de novembre.
Un dels espectacles inclosos en aquest cicle és El trencanous del Ballet de Moscou, que arribarà a La Sala el proper 25 de novembre

Els aficionats a la música clàssica tornen a estar d’enhorabona. L’Ajuntament de Rubí ha programat novament el cicle Concerts de Música Clàssica, amb actuacions repartides entre l’Ateneu, el Teatre Municipal La Sala, l’Escola Municipal de Música Pere Burés i El Celler. La programació, que compta amb una desena d’espectacles, arrenca aquest mateix diumenge amb el concert Les índies galants, de J. Ph. Rameau, muntatge que es podrà veure a la sala Cèsar Martinell del Celler, en el marc de la 2a temporada de concerts de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música.

Aquest centre educatiu ha programat quatre actuacions dins el cicle Concerts de Música Clàssica. A banda de la d’aquest diumenge, els rubinencs i les rubinenques també podran sentir el Concert de Santa Cecília (22 de novembre  a l’auditori Alícia Larrocha de l’Escola de Música) i Valsos i polques de diversos autors (9 de desembre a la sala Cèsar Martinell del Celler) ─inclosos a la 2a temporada de concerts de l’Orquestra de Cambra─, així com l’espai d’interpretació dels alumnes més avançats de l’escola Tardes en clau de Sol (27 de novembre a l’auditori Alícia Larrocha de l’escola).

La Sala s'estrenarà el 25 de novembre amb El trencanous del Ballet de Moscou. Els dies 22 i 23 de desembre serà el torn de la XIV Cantada Popular de la Coral Conturbat Me, dins del cicle Rubí a Escena. I el Festival de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès tancarà la programació al teatre municipal el 28 de desembre.

Per últim, l’Ateneu acollirà quatre propostes més en el marc del cicle Concerts de Música Clàssica. Dues d’elles estan incloses a la programació Conta’m una òpera. Es tracta de Kàtia Kabànova (15 de novembre) i L’italiana in Algeri (29 de novembre). Els altres dos concerts, integrats al cicle Sala Clàssica, són Terra Salada (16 de novembre), a càrrec del violoncel Ignasi Prunés i el guitarrista Tono Blasi, i Entre tecles i torrons (14 de desembre), un maridatge de torrons i música antiga interpretada pel clavicèmbal de María José Anglés.

Fitxers relacionats