Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tindrà dos alcaldes i dues alcaldesses accidentals durant l’agost La màxima edil, Ana María Martínez Martínez, delega les seves funcions entre el 2 i el 27 d’agost, ambdós inclosos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí tindrà dos alcaldes i dues alcaldesses accidentals durant l’agost

La màxima edil, Ana María Martínez Martínez, delega les seves funcions entre el 2 i el 27 d’agost, ambdós inclosos

La casa consistorial en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La casa consistorial en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Entre el 2 i el 27 d’agost, ambdós inclosos; l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, delega les seves funcions en quatre regidors i regidores del Ple que seran alcaldes o alcaldesses accidentals.

Del 2 d’agost al 8 d’agost, assumirà l’alcaldia accidental el regidor i primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón. Del 9 d’agost al 15 d’agost, ho farà la regidora i segona tinenta d’Alcaldia, Ànnia García Moreno. Del 16 d’agost al 22 d’agost, l’alcaldessa ha designat alcalde accidental el regidor i cinquè tinent d’Alcaldia, Juan López Nuñez i del 23 d’agost al 27 d’agost, la regidora i tercera tinenta d’Alcaldia, Mª Carmen Cebrián Ordoñez.

L’estructura política del consistori tornarà a la normalitat després de les vacances d’estiu amb la reincorporació de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el 28 d’agost.