Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí també celebra el Nadal a la manera Otaku L’Espai Jove Torre Bassas acollirà aquest dissabte la jornada Toji Matsuri, un dia amb activitats relacionades amb la cultura Otaku impulsat per l’Associació Otaku Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí també celebra el Nadal a la manera Otaku

L’Espai Jove Torre Bassas acollirà aquest dissabte la jornada Toji Matsuri, un dia amb activitats relacionades amb la cultura Otaku impulsat per l’Associació Otaku Rubí

La presentació  ha tingut lloc a la Torre Bassas aquest dilluns .
La presentació ha tingut lloc a la Torre Bassas aquest dilluns

Videojocs, cartes de Magic, karaoke i un escape Room són algunes de les propostes que ofereix la Jornada Otaku Toji Matsuri que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10 h i fins les 21 h a la Torre Bassas. Els Toji Matsuri són festivals d’origen japonès que se celebren coincidint amb el solstici d’hivern i que, enguany, també tindrà lloc a Rubí.

La iniciativa està pensada per a joves de 12 a 30 anys aficionats a la cultura Otaku o bé amb interès per descobrir les diferents expressions d’aquest moviment d’origen japonès.

La jornada s’ha presentat aquest dilluns al matí al  Torre Bassas, l’espai on va néixer la llavor d’aquesta iniciativa fa un any i on s’han desenvolupat diferents propostes relacionades amb aquest fenomen: preparació comparsa Otaku per Carnaval, club de lectura Otaku i un taller de ball K-Pop.

Tot això ha fet un pas endavant amb la celebració d’aquesta jornada que és possible gràcies a la col·laboració de l’entitat i la Torre Bassas amb la promoció d’aquest moviment cultural. Així ho ha destacat a regidora de Joventut, Marta García, durant la presentació “estem molt contents que la Torre Bassas hagi servit per oferir un punt de trobada a joves que comparteixen interessos” A més, García ha celebrat la ciutat compti amb una “joventut dinàmica i participativa que es produeix el seu propi oci i l’obre a la resta de rubinencs i rubinques”.

Les activitats arrencaran a les 10 h i comptaran amb un torneig de Magic i un altre de videojocs. A més, també hi haurà sessió de Karaoke, la presentació d’un videojoc amb segell rubinenc, un escape room, partides de diferents jocs de taula i menjar asiàtic, entre d’altres propostes. La jornada s’allargarà fins les 21 h.