Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí suma 239 noves empreses durant el 2022 La Finestreta Única Empresarial de Rubí ha atès més de 3.500 empreses i ha gestionat 6.214 tràmits, la xifra més alta dels últims cinc anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí suma 239 noves empreses durant el 2022

La Finestreta Única Empresarial de Rubí ha atès més de 3.500 empreses i ha gestionat 6.214 tràmits, la xifra més alta dels últims cinc anys

Rubí suma 239 noves empreses durant el 2022.

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ha obert 239 expedients de llicències d’activitats durant 2022, 16 més que durant el 2021. La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) ha gestionat durant l’any passat 6.214 tràmits, la xifra més alta dels últims cinc anys. El nombre d’empreses ateses l’any passat és de 3.541, també la xifra més alta des de 2017. La valoració de les persones usuàries de la FUER és d’un 3,965 sobre 4.

Durant tot l’any passat, el servei d’emprenedoria de Rubí Empresa ha acompanyat la creació de 33 empreses, per sota de les 41 de 2021, però per sobre de les xifres dels quatre anys anteriors. Les 33 empreses creades al 2022 han generat 38 llocs de treball. Rubí Empresa ha acompanyat les persones emprenedores en tot el procés de creació empresarial: la definició de la idea, la planificació del projecte i la posada en marxa de l’empresa. De les 33 empreses creades 30 s’han donat d’alta a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), un servei que facilita la constitució de l’empresa, afavorint que totes les gestions necessàries es puguin tramitar de manera telemàtica. La valoració de les persones usuàries del suport a l’emprenedoria és d’un 4,9 sobre 5, sent un servei molt ben valorat des del seu inici.

48 empreses han participat al Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial, que han valorat amb un 4,65 sobre 5 els assessoraments individualitzats rebuts.

Nou espai web

Rubí Empresa ha estrenat recentment un nou espai al web municipal, que culmina la migració dels continguts dirigits a les persones empresàries a la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí. Així, www.rubi.cat/empresa integra tota la informació dirigida al teixit empresarial rubinenc i a les noves empreses que valoren instal·lar-se a Rubí. Des del nou espai web es pot demanar cita a Rubí Empresa, demanar dades en línia i accedir a tota la informació sobre la ciutat, tràmits, assessorament i ajuts, entre d’altres. Com fins ara, www.rubi.cat/empresa inclou l’agenda i les notes de premsa relacionades amb el sector econòmic de la ciutat.

Objectius de Desenvolupament sostenible