Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí signa un conveni de col·laboració amb els municipis del Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya L'acord potencia la relació i cohesió entre els municipis integrants del Fòrum https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí signa un conveni de col·laboració amb els municipis del Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya

L'acord potencia la relació i cohesió entre els municipis integrants del Fòrum

El regidor Rafael Güeto en el moment de signar el document.
El regidor Rafael Güeto en el moment de signar el document

Rubí i 10 municipis del Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya (Mataró, Barcelona, Prat de Llobregat, Girona, Granollers, Hospitalet de Llobregat, Lleida, Sabadell, Tarragona i Terrassa) han signat un conveni a través del qual es potencia la seva relació i cohesió i s'estableix el compromís de treballar coordinadament. A través d'aquest document, els 11 edils competents, en el cas de Rubí, el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, acorden facilitar la transferència de coneixements i experiències entre les ciutats signants.

El text també estableix mantenir una presència pública com una sola veu per fer del Fòrum l'interlocutor necessari davant d'altres administracions vinculades amb la formació professional i/o ocupacional. "La formació professional és un àmbit compartit per les polítiques educatives i les polítiques actives d'ocupació. Compartir coneixements i planificació enfortirà les ciutats que formem aquest Fòrum per reivindicar que els municipis tinguin capacitat de decisió a l'hora de definir l'oferta de formació professional que més necessita cada territori", diu Güeto. La vigència del conveni és de 4 anys.

A més dels regidors de les 11 ciutats signants del conveni, també han assistit a l'acte l'alcalde de Mataró, David Bote, i l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.