Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí serà una de les tres seus del festival “Los40 Primavera Pop” Grans artistes nacionals i internacionals es donaran cita a l’Escardívol el proper divendres 12 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí serà una de les tres seus del festival “Los40 Primavera Pop”

Grans artistes nacionals i internacionals es donaran cita a l’Escardívol el proper divendres 12 de maig

Primavera Pop 2016, a la Plaza Mayor de Madrid (foto: Los40).
Primavera Pop 2016, a la Plaza Mayor de Madrid (foto: Los40)

Rubí acollirà el proper 12 de maig el festival Los40 Primavera Pop 2017, organitzat per la popular emissora musical i l'Ajuntament. Per primera vegada després de deu edicions, l’esdeveniment arribarà a tres ciutats de l’estat espanyol: a Rubí el divendres 12 de maig, a Madrid el dissabte 13, i a Màlaga el diumenge 14.

A Rubí, el festival tindrà lloc a l’Escardívol, seu habitual dels concerts multitudinaris de Festa Major. Com a la resta de ciutats, l’accés serà gratuït.

Els primers detalls sobre Los40 Primavera Pop 2017 els ha fet públics aquest dilluns Tony Aguilar en el marc del programa Anda Ya!. A partir del proper dilluns 17 d’abril, es començarà a desvelar el cartell dels artistes nacionals i internacionals que actuaran a les diferents seus del festival.

Un festival d’èxit
En la seva darrera edició, el festival Los40 Primavera Pop va convocar al voltant de 10.000 persones a la Plaza Mayor de Madrid. Coincidint amb el 50è aniversari de l’emissora musical, l’esdeveniment va reunir artistes com Nick Jonas, Fangoria, Alan Walker, Auryn, Jasmine Thompson, AronChupa, Álvaro Soler o Abraham Mateo, entre d’altres.

La celebració d’aquest macroconcert a Rubí dóna continuïtat a la col·laboració amb Los40 iniciada l’any passat, quan es va programar l’esdeveniment Tour 40 en el marc de la Festa Major de la ciutat amb un notable èxit de públic.