Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra una participació del 51,01% a les eleccions municipals d’aquest 24 de maig Un total de 27.440 electors han exercit el seu dret a vot a la ciutat, quatre punts més que als darrers comicis locals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra una participació del 51,01% a les eleccions municipals d’aquest 24 de maig

Un total de 27.440 electors han exercit el seu dret a vot a la ciutat, quatre punts més que als darrers comicis locals

Rubí ha celebrat una jornada electoral marcada per l’absència d’incidències destacables (foto: Localpres).
Rubí ha celebrat una jornada electoral marcada per l’absència d’incidències destacables (foto: Localpres)

Un total de 27.440 rubinencs, el 51,01% dels electors, han votat a les eleccions municipals d’aquest 24 de maig. Són quatre punts més que als comicis locals de l’any 2011, quan es va registrar una participació del 46,42%. Així doncs, es tracta d’una de les jornades electorals més participatives dels darrers anys.

Des dels comicis municipals del 1999, només l’any 2003 es va superar també la xifra del 50% de participació a la ciutat. En aquella ocasió, un 56,82% dels rubinencs amb dret a vot van passar per les urnes.

Escrutini de vots
Els col·legis electorals de Rubí han tancat a les 20 h sense incidències remarcables i els membres de les diferents meses ja han iniciat el recompte de vots. A mesura que es van coneixent, els resultats s’envien a l’Ajuntament que, posteriorment, remet aquestes dades al Ministeri de l’Interior.

Els resultats de la jornada electoral a la ciutat es poden seguir tant a través de www.rubi.cat/eleccions com de l’aplicació gratuïta "Rubí Eleccions", disponible a Google Play i a l’Apple Store.