Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recull fons a favor de la investigació del càncer infantil L’associació rubinenca No Limits, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat aquest dissabte una jornada solidària en benefici del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recull fons a favor de la investigació del càncer infantil

L’associació rubinenca No Limits, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat aquest dissabte una jornada solidària en benefici del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

El festival ha tingut lloc a l’escola 25 de setembre (Foto:Ajuntament/Localpres).
El festival ha tingut lloc a l’escola 25 de setembre (Foto:Ajuntament/Localpres)

No Limits és una entitat rubinenca que lluita contra el càncer infantil i aquest dissabte ha organitzat un Festival Solidari de Zumba a les instal·lacions de l’escola 25 de Setembre, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La cita ha comptat amb un seguit d’activitats que s’han allargat tot el dia amb la zumba com a protagonista.

Al matí, de 10 h a 14 h, s’han realitzat diferents sessions de zumba per a totes les edats juntament amb activitats pensades per els més petits i petites. Una butifarrada ha servit per recuperar les forces i encarar les activitats de la tarda amb més propostes per a nens i nenes. La festa s’ha allargat amb l’actuació de la banda rubinenca Morning Sickness.

Els regidors Mª Carmen Cebrián Ordóñez, Juan López Núñez i Miguel Ángel Romero Alcalde han assistit a la jornada i han agraït als promotors de l’acte el seu compromís amb la ciutat i la seva aportació a la investigació mèdica.