Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recordarà les víctimes de la COVID-19 amb un acte a l’amfiteatre del Castell el 24 d’octubre L’acte servirà també per agrair la feina dels serveis essencials que van seguir treballant durant els moments més crítics de la pandèmia, especialment els i les professionals del sector sanitari https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recordarà les víctimes de la COVID-19 amb un acte a l’amfiteatre del Castell el 24 d’octubre

L’acte servirà també per agrair la feina dels serveis essencials que van seguir treballant durant els moments més crítics de la pandèmia, especialment els i les professionals del sector sanitari

L’acte tindrà lloc a l’amfiteatre del Castell (foto: Ajuntament de Rubí).
L’acte tindrà lloc a l’amfiteatre del Castell (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí organitza el proper 24 d’octubre un acte d’homenatge i record a les víctimes de la COVID-19 a Rubí i en suport a les seves famílies. L’acte vol ser també un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari.

L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 12.30 h a l’amfiteatre del castell. L’aforament presencial es limitarà per garantir que els i les assistents puguin mantenir la distància de seguretat entre persones. L’homenatge inclourà testimonis, la projecció d’un audiovisual en memòria del centenar de veïns i veïnes que s’estima que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’acte comptarà també amb la participació de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, representants del consistori i l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

Les persones que hi vulguin assistir presencialment cal que s’inscriguin a través del formulari a www.rubi.cat/homenatgeCOVID. A través d’aquest mateix espai web, les persones que ho desitgin poden enviar textos o missatges, ja siguin de record, condol o agraïment, perquè es llegeixin durant l’acte.

Aquest homenatge es va programar en un principi el mes de juliol, però per raons de seguretat es va posposar a l’espera de millors circumstàncies epidemiològiques. Les persones que van formalitzar la inscripció al juliol, si encara hi volen assistir, han de tornar a omplir el formulari.