Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recapta més de 4.000 euros per la Marató de TV3 Les activitats organitzades per escoles i entitats rubinenques han aconseguit reunir 4.196,21 euros que es destinaran a la investigació de la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recapta més de 4.000 euros per la Marató de TV3

Les activitats organitzades per escoles i entitats rubinenques han aconseguit reunir 4.196,21 euros que es destinaran a la investigació de la Covid-19

Rubí recapta més de 4.000 euros per la Marató de TV3.

Centres educatius, entitats així com veïnes i veïns de Rubí s’han sumat a la causa de la Marató de TV3 que enguany ha recollit fons per a la investigació de la Covid-19. La iniciativa, que ha tingut lloc aquest diumenge, ha comptat amb la celebració, un any més, de la Marató de Contes.

Aquesta proposta, que organitza La Xarxa, s’ha celebrat al teatre municipal La Sala i ha aconseguit reunir un total de 800 euros. L’alcaldessa, Ana Marí Martínez Martínez, ha assistit a la Marató de Contes per mostrar el suport de la ciutat amb la causa de la Marató de TV3.

La Biblioteca Mestre Martí Tauler també ha sumat esforços a través de la venda de llibres a un euro l’exemplar. Aquesta iniciativa es va posar en marxa a l’octubre i des d’aleshores ha reunit 300 euros.

De la seva banda, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Genís ha aprofitat la campanya de vacunació de la grip d’enguany per recollir fons. Això ha permès recollir 420 euros.

La merceria Tot Labors també ha elaborat una manta col·laborativa de patchwork entre la seva clientela. Amb les butlletes per sortejar el producte final, han recollit 960 euros.

Pel que fa als centres educatius, l'escola Montessori ha desenvolupat projectes de treball al voltant del virus. D'un d'aquests projectes ha sorgit la creació d’un producte innovador: els salvaorelles per mascaretes. D’aquesta manera, han recollit 240 euros.

L'Escola Montserrat ha realitzat amb un vídeo de l'alumnat i el professorat de la cançó del programa d’aquest any: Serem més forts! Això ha permès recollir 406 euros.

L’alumnat de l’institut L’Estatut ha buscat donacions a través de l’elaboració de cartells i vídeos que han fet arribar a la comunitat educativa.

Finalment, l’escola Maristes han participat al concurs Pinta La Marató i han posat en marxa la venda de llapis i xapes amb el seu disseny. Amb aquesta proposta, el centre ha reunit 1025,21 euros.