Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recapta 502 euros en el marc de la jornada 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' Aquest diumenge, una vuitantena de persones han saltat simultàniament a la piscina de Can Rosés per recollir fons pels afectats per aquesta malaltia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí recapta 502 euros en el marc de la jornada 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple'

Aquest diumenge, una vuitantena de persones han saltat simultàniament a la piscina de Can Rosés per recollir fons pels afectats per aquesta malaltia

Els participants al 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple', en el moment de fer el salt conjunt a la piscina de Can Rosés (foto: Localpres).
Els participants al 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple', en el moment de fer el salt conjunt a la piscina de Can Rosés (foto: Localpres)

La piscina de Can Rosés ha acollit aquest diumenge una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una activitat solidària a benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia. Enguany, a Rubí s’han recollit 502 euros entre donatius, venda d'entrades i material de la campanya i un total de 82 persones han participat a la remullada col·lectiva.

37 adults i 15 menors de dotze anys han comprat una entrada per accedir al recinte esportiu de Can Rosés i participar en aquesta jornada solidària. Això ha permès recaptar uns 272 euros, als quals cal sumar-hi els diners aconseguits amb la venda de tovalloles, samarretes, vasos, necessers i bosses solidàries il·lustrades per la dibuixant Pilarín Bayès (214 euros) i els donatius que han fet els rubinencs (16 euros). 

En les properes setmanes, l’Ajuntament de Rubí té previst comprar material solidari de la campanya per valor d'uns 200 euros, que destinarà a aquells infants amb pocs recursos que participin en activitats extraescolars el proper curs. L’alcaldessa Ana María Martínez ha destacat la importància de col·laborar en aquesta iniciativa solidària: “Pensem que a la Fundació Esclerosi Múltiple i a tot el que suposa donar suport a aquesta acció ens hi hem de sumar com a govern i també ens hi sumem com a persones individuals, com ho hem fet en totes les edicions que s’han fet. Creiem que val la pena col·laborar [...] per aconseguir que s’investigui més i millor sobre aquesta malaltia que, malauradament, té un pronòstic difícil”. 

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral, a través dels hospitals de dia que gestiona la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i el Centre Especial de Treball. Es calcula que actualment unes 7.000 persones a Catalunya i unes 46.000 a tot l’Estat pateixen esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta el sistema nerviós central.

A banda de recaptar fons, el Mulla’t també permet als participants fer un gest solidari simbòlic per mostrar el seu suport als malalts. En aquesta ocasió, 82 persones han saltat simultàniament a la piscina de Can Rosés en el marc de la remullada col·lectiva i 15 rubinencs més han nedat un total de 2.275 metres.

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple s'ha celebrat paral·lelament a 628 piscines del país. L'etiqueta #Mullat2015 ha sigut trending tòpic tant a Catalunya com a Espanya. 

Imatges relacionades

L'alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d'Esports, Juan López, també van ser presents al 'Mulla't' (foto: Localpres)
L'alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d'Esports, Juan López, també van ser presents al 'Mulla't' (foto: Localpres)
Els participants al 'Mulla't' van poder gaudir d'una jornada solidària molt refrescant (foto: Localpres)
Els participants al 'Mulla't' van poder gaudir d'una jornada solidària molt refrescant (foto: Localpres)