Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí participa a la inauguració del laboratori de polítiques públiques feministes de Barcelona El LAB Bonnemaison ofereix un programa formatiu i de debat, activitats d’enfortiment de xarxes de dones i propostes per avançar en la consolidació de polítiques públiques i lideratges basats en el pensament i la reflexió feministes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí participa a la inauguració del laboratori de polítiques públiques feministes de Barcelona

El LAB Bonnemaison ofereix un programa formatiu i de debat, activitats d’enfortiment de xarxes de dones i propostes per avançar en la consolidació de polítiques públiques i lideratges basats en el pensament i la reflexió feministes

L’alcaldessa ha seguit la sessió telemàticament (foto: Diputació de Barcelona).
L’alcaldessa ha seguit la sessió telemàticament (foto: Diputació de Barcelona)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí, Yolanda Ferrer Polo, han assistit aquest dijous a la inauguració del nou espai LAB Bonnemaison, el laboratori de polítiques públiques feministes de la província de Barcelona destinat al foment del lideratge i la innovació feminista. L’acte que s’ha fet coincidir amb el Dia Internacional de la dona Emprenedora, ha tingut lloc telemàticament i s’ha pogut seguir a través del canal de You Tube de la Diputació de Barcelona.

El LAB Bonnemaison ofereix un programa formatiu i de debat, activitats d’enfortiment de xarxes de dones i propostes per avançar en la consolidació de polítiques públiques i lideratges basats en el pensament i la reflexió feministes. Al gener de 2021 s’iniciarà el programa anual amb les primeres activitats formatives que, a causa del context d’emergència sanitària, seran en línia. El nou espai, que és una evolució de l'Institut de Formació Política per a Dones creat l’any 2008 per la Diputació de Barcelona, obre la seva oferta a nous públics, com ara dones professionals del sector públic (electes, directives i tècniques), empresarial o del tercer sector, entre d’altres. “El treball en xarxa i la formació en el marc del feminisme són elements clau per l’empoderament de les dones. És molt positiu que tinguem un centre així a prop de la nostra ciutat”, diu l’alcaldessa.

La inauguració ha comptat amb la presència de la Vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Carmen Calvo Poyato, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín Martínez, i la diputada de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, Lluïsa Moret Sabidó. Posteriorment ha tingut lloc la conferència inaugural sota el títol Liderazgo político feminista, a càrrec de la vicepresidenta Carmen Calvo Poyato.