Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí mantindrà les escoles bressol municipals tancades fins al curs vinent El consistori ha acordat amb les direccions dels tres centres públics obrir portes a l’alumnat amb l’inici del curs 2020-2021, un cop estiguin integrats tots els protocols de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí mantindrà les escoles bressol municipals tancades fins al curs vinent

El consistori ha acordat amb les direccions dels tres centres públics obrir portes a l’alumnat amb l’inici del curs 2020-2021, un cop estiguin integrats tots els protocols de seguretat

Les escoles bressol obriran el curs vinent (foto: Ajuntament de Rubí).
Les escoles bressol obriran el curs vinent (foto: Ajuntament de Rubí)

Les tres escoles bressol públiques de Rubí obriran portes a l’alumnat amb l’inici del curs 2020-2021. Aquesta setmana, els centres han comunicat per correu electrònic a les famílies que les escoles bressol municipals no s’obriran durant el procés de desescalada, tot i que la segona fase del desconfinament permetria legalment fer-ho si les escoles compleixen uns requisits de seguretat.

Les instruccions que ha dictat el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la reobertura de les escoles bressol, tant en el compliment de les mesures de prevenció sanitàries i d’higiene, com  en  l’adequació d’espais i de reorganització són inviables per a escoles amb  nens i nenes de 0 a 3 anys. Per aquest motiu i de comú acord amb els equips docents de les escoles bressol municipals, l’Ajuntament de Rubí no obrirà les seves escoles bressol fins al mes de setembre. “Creiem que fer-ho abans seria córrer un risc innecessari. La nostra prioritat és el benestar dels nens i nenes. Hi ha instruccions de seguretat que un infant de més de tres anys pot seguir, però que no es poden aplicar a les escoles bressol”, diu el regidor d’educació, Víctor García Correas.

Els i les professionals de les escoles ja està treballant en l’organització del nou curs per establir totes les mesures de seguretat i de prevenció segons els protocols aprovats, per rebre l’alumnat el curs vinent amb les màximes garanties de seguretat possibles. Les educadores contactaran via telefònica amb les famílies per poder acomiadar el curs.