Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove torna a oferir assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris Les persones joves interessades a accedir a aquestes prestacions poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove torna a oferir assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris

Les persones joves interessades a accedir a aquestes prestacions poden demanar cita prèvia per telèfon o correu electrònic

Per rebre assessorament cal demanar cita prèvia.
Per rebre assessorament cal demanar cita prèvia

L’alumnat interessat a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar aquest any amb un espai d’orientació i acompanyament situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Per utilitzar aquest servei, que es posarà en marxa el 3 de setembre, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a  o bé trucant al telèfon 93 699 16 63.

Rubí Jove ofereix dues modalitats d’assessoria: individual o en grup. Les sessions individuals tindrà lloc els dimarts a partir de les 17.15 h i els dimecres a partir de les 12 h. Pel que fa a les grupals, es faran els dilluns a les 12 h i els dimecres a les 19.30 h. En aquestes trobades, les persones assistents rebran informació i acompanyament per sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD) i/o la beca EQUITAT que convoca la Generalitat de Catalunya. En tots dos casos, les convocatòries ja són obertes.

Aquest és el tercer cop que es posa en marxa aquest espai d’orientació adreçat a l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris. A través d’aquest servei, l’Ajuntament ofereix als joves informació sobre els recursos existents per a cadascun d’aquests estudis i els períodes de convocatòria de les beques i ajuts, així com ajuda per a la realització dels tràmits i el seguiment del seu estat, entre d’altres. L’objectiu final és que l’alumnat de Rubí disposi d’eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria.