Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove obre les inscripcions per a les activitats de primavera Coincidint amb el seu 20è aniversari, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà tallers, cursos i píndoles formatives, els serveis d’assessoria habituals i una programació especial per Sant Jordi i el Dia de la Terra, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí Jove obre les inscripcions per a les activitats de primavera

Coincidint amb el seu 20è aniversari, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà tallers, cursos i píndoles formatives, els serveis d’assessoria habituals i una programació especial per Sant Jordi i el Dia de la Terra, entre d’altres

L’Espai Jove Torre Bassas forma i orienta els i les joves en temàques del seu interès (foto: Localpres).
L’Espai Jove Torre Bassas forma i orienta els i les joves en temàques del seu interès (foto: Localpres)

Rubí Jove ha obert les inscripcions per a la nova programació d’activitats de primavera, que es desenvoluparà entre els mesos d’abril i juny. Es tracta d’una gran diversitat de propostes gratuïtes que inclouen tallers, cursos, píndoles formatives, serveis d’assessoria i propostes diverses al voltant de dates significatives, com Sant Jordi o el Dia de la Terra. Les inscripcions es podran fer fins a aquest divendres 23 de març i del 3 al 6 d’abril de 17 a 21 h a través del web de Rubí Jove i, en el cas dels cursos, presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.

L’equipament juvenil del carrer Sabadell ofereix aquesta primavera un curs de 10 hores de primeres cures i un altre de 25 hores de gestió de les emocions. A més, el jovent rubinenc podrà accedir a les següents píndoles formatives d’una hora i mitja de durada: Què em poden preguntar en una entrevista de feina?, Com i on buscar feina per treballar a l’estiu i Pros i contres de les xarxes socials per trobar feina.

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions de graffiti, il·lustració i còmic, street dance, guitarra, boxa, Kpop i la proposta Fem deures. Els nois i noies de 18 a 30 anys podran gaudir d’un taller de balls llatins i un altre de fotografia. A més, s’han programat sessions de teatre i de teatre musical aptes per als dos grups d’edats.

Durant aquest trimestre, l’equipament juvenil manté l’àmplia oferta de serveis d’assessoria però hi incorpora algunes novetats. Així, com a complement al Punt Jove LGTB+ es programaran unes colònies LGTBI per a joves de 12 a 17 anys del 9 al 14 de juliol, a banda d’un berenar amb l’activista Patricio Vindel el 12 d’abril en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. A més, la Torre Bassas consolida l’Assessoria sociolaboral ─dins de la qual s’organitzen diverses píndoles formatives─, l’Espai d’orientació i recerca de beques i ajuts per a la continuïtat dels estudis i el Consultori sexual i de parella. Per assistir a alguna de les assessories especialitzades, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça electrònica  o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

Com és habitual, l’equipament juvenil també viurà molt pendent del calendari. Amb motiu de Sant Jordi, acollirà el festival Retorn al microteatre (21 d’abril), una poetry jam (22 d’abril), un taller de roses (23 d’abril) i un taller d’escriptura creativa al rap (23 d’abril). El Dia de la Terra també es viurà intensament a la Torre Bassas, amb un taller de cosmètica natural (25 d’abril) i un de reparació de bicis i skates (27 d’abril). La cultura otaku es donarà cita el 12 de maig en un festival de la mà de l’Associació Juvenil Otaku Rubí i tornarà a l’equipament la programació La primavera la sang altera, amb un seguit d'activitats relacionades amb els hàbits saludables que s’anunciaran properament.

Tot aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista i l’Espai de trobada, el servei d’assessoria itinerant Rubí Jove als barris i el programa de ràdio Ona Jove a Ràdio Rubí, els dies 17 d’abril, 22 de maig i 19 de juny.

Fitxers relacionats