Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí felicita els tres estudiants de cada institut amb les millors notes a les proves d’accés a la universitat Estudiants, professorat i famílies s’han trobat aquest dijous al Museu Municipal Castell en un acte presidit per l’alcaldessa, Ana María Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí felicita els tres estudiants de cada institut amb les millors notes a les proves d’accés a la universitat

Estudiants, professorat i famílies s’han trobat aquest dijous al Museu Municipal Castell en un acte presidit per l’alcaldessa, Ana María Martínez

Representants polítics  amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Representants polítics amb els alumnes reconeguts i els directors dels centres (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha fet un reconeixement aquest dijous als nois i noies que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García, els han lliurat una placa commemorativa en el marc d’un acte al Museu Municipal Castell (MMUC) que ha comptat amb la participació d’alumnat, famílies i equips docents dels instituts La Serreta, Col·legi Maristes, L’Estatut, Duc de Montblanc, Torrent dels Alous  i J.V. Foix.

Les distincions s’han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre. Els nois i noies distingits aquest any han estat: Paula Fernández, Demian Hernández i Júlia Lucas, de La Serreta; Alejandro Toribio, Judith Soriano i Lídia Soriano del Col·legi Maristes; Aleix Valdivieso, Jordi Ventura i Paula Aguilera de L’Estatut; Manal Barrouhou, Júlia Ramoneda i Raquel Gil del Duc de Montblanc; Ana Victoria Pavón, Paula López i Alba García del Torrent dels Alous; i Malory Lizeth, Izan Garcia i Javier Sánchez del J.V. Foix.

A l’acte d’aquest dijous, l’alcaldessa ha donat l’enhorabona als estudiants pel seu esforç. “Sou davant d’un futur brillant i desitjo també que la ciutat que represento sigui capaç d’oferir-vos espais i recursos per mantenir una mica del vostre talent a Rubí. En definitiva, avui la ciutat us diu amb aquest acte que està orgullosa de vosaltres. Espero que en el futur, pugueu dir també que esteu orgullosos de la vostra ciutat”, ha dit Martínez.

Martínez ha fet extensiva la felicitació del consistori a famílies i professorat. “El vostre èxit és també l’èxit de tota la comunitat educativa. Vull agrair la feina dels professionals de l’educació que heu treballat al costat d’aquests nois i noies per donar-los les eines i el suport que han necessitat. Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació i entrega”, ha conclòs.