Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí encén el Nadal amb un espectacle ple de màgia i de llum La cita ha congregat un gran nombre de rubinencs i rubinenques a la plaça de Pere Aguilera, on s’ha projectat un 'mapping' https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí encén el Nadal amb un espectacle ple de màgia i de llum

La cita ha congregat un gran nombre de rubinencs i rubinenques a la plaça de Pere Aguilera, on s’ha projectat un 'mapping'

La projecció d’un 'mapping' ha estat una de les novetats de l’encesa de llums d’enguany (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
La projecció d’un 'mapping' ha estat una de les novetats de l’encesa de llums d’enguany (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

L’ornamentació nadalenca s’ha encès aquest divendres al vespre, donant inici a una programació farcida d’activitats familiars. La llum i la màgia protagonitzen aquest Nadal a la ciutat, amb propostes com L’illa de la llum, que va ser el gran reclam de l’any passat, un laberint lumínic i la projecció d’un mapping a la façana del Consistori.

L’espectacle d’encesa de l’enllumenat s’ha iniciat a la plaça del Doctor Guardiet, on ha tingut lloc una xocolatada. Seguidament, la ciutadania que s’havia congregat en aquest punt s’ha traslladat en cercavila, acompanyada del Tió Gegant dels Comerciants, fins a la plaça de l’Ajuntament. Aquest any, el compte enrere de l’encesa dels llums, que ha tornat a anar a càrrec de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i de membres del Consell dels Infants, s’ha renovat. L’espectacle Carilló de Nadal de la companyia La Tal ha estat substituït per la projecció d’un mapping, conduït pel Mag Rubisenc.

Posteriorment, la cercavila s’ha dirigit a L’illa de la llum, on s’ha fet un nou compte enrere per encendre aquesta estructura lumínico-musical ubicada al carrer de Maximí Fornés. Per segon any consecutiu, aquest passadís de bombetes LED s’activarà dos cops al dia al ritme de diferents músiques nadalenques. Com a novetat, aquest element comptarà enguany amb la complicitat de tres espais artístics locals ─8 Temps Espai d’Arts Escèniques, Dinamic Crescendo i The Community Dance Center─, que participaran a l’espectacle els dies 13, 29 i 27 de desembre, i 3 de gener. En cadascuna d’aquestes dates hi actuaran els ballarins i ballarines d’una de les escoles a excepció del 3 de gener, quan ho faran tots junts.

A partir d’avui arrenquen prop de 400 activitats, organitzades per l’Ajuntament, les entitats i els comerciants locals, que tenen la infància com a gran protagonista.