Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa proposa una sessió formativa sobre licitacions públiques El 10 de novembre, les empreses podran aprendre els passos per accedir a licitacions públiques amb la nova Llei de Contractes del Sector Públic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Empresa proposa una sessió formativa sobre licitacions públiques

El 10 de novembre, les empreses podran aprendre els passos per accedir a licitacions públiques amb la nova Llei de Contractes del Sector Públic

L’acció formativa es desenvoluparà en línia (foto: Ajuntament de Rubí).
L’acció formativa es desenvoluparà en línia (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ofereix el pròxim 10 de novembre una formació per a empreses sobre licitacions públiques i la nova Llei de Contractes del Sector Públic. A través d’una sessió en línia, les empreses assistents rebran informació actualitzada sobre els processos de licitació i com optar-hi.

De 9.30 a 11 h, les persones assistents aprendran a identificar i filtrar els contractes als quals poden accedir i com cal preparar les ofertes. També s’explicaran els criteris d’adjudicació i quins passos cal seguir si es resulta adjudicatari d’una licitació.

La proposta s’emmarca en el calendari d’accions formatives per a empreses que l’Ajuntament de Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat i amb el suport de la Diputació de Barcelona ofereix fins al mes de desembre. Totes les propostes s’adrecen a persones emprenedores, autònomes o empresàries i s’ofereixen en línia.

Les formacions previstes fins al desembre són:

  • Tinc una empresa, puc optar a licitacions públiques - 10/11/2021
  • Mailchimp (2 sessions) - 11/11/2021
  • Emprendre, de la idea a l'empresa - 17/11/2021
  • Emprendre, de la idea a l'empresa - 15/12/2021

Totes les formacions són gratuïtes, però requereixen d’inscripció que es pot formalitzar des l’apartat de Rubí Empresa del web municipal. Un cop feta la preinscripció, els i les assistents rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.