Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial La iniciativa ofereix assessorament a mida 100 % subvencionat per reactivar l’activitat empresarial dels participants i es consolida en format íntegrament en línia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Empresa posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial

La iniciativa ofereix assessorament a mida 100 % subvencionat per reactivar l’activitat empresarial dels participants i es consolida en format íntegrament en línia

Les companyies rebran suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement a través d’un pla d’acció.
Les companyies rebran suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement a través d’un pla d’acció

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial. La iniciativa, que es consolida en format íntegrament en línia, ofereix un servei d'assessorament a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí que necessitin orientació i suport en la millora de la seva activitat.

El Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial permetrà identificar les palanques de creixement de les empreses participants a mitjà i llarg termini per poder implementar-les a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida. Així, les empreses podran fer una reflexió estratègica i identificar els factors clau d’èxit per al seu creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar-lo amb acompanyament personalitzat. En aquesta edició, s’incidirà en els següents elements clau de la competitivitat: organització i equip directiu, màrqueting i comunicació, gestió econòmica, finançament, recursos humans, planificació estratègica, internacionalització, innovació tecnològica i comercialització.

Hi poden participar empreses amb domicili social al municipi de Rubí i la matriu o centre de decisió a la demarcació de Rubí. Les empreses han d’estar el dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals respecte a l’AEAT i la Seguretat Social. Les companyies interessades a formar part del projecte han d’omplir un formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura.

Metodologia

Totes les candidatures passaran per una fase de selecció per detectar les empreses amb més potencial de creixement. En una segona fase, es realitzarà una entrevista telemàtica per analitzar la situació de cada empresa i fixar els objectius que millor responguin a la seva realitat. Sobre la base de la diagnosi de la primera fase, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat a cada negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats. Finalment, les companyies rebran suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement a través d’un pla d’acció. En aquesta fase, un expert de l’àrea o àrees identificades com a prioritàries a treballar acompanyarà cada empresa.

El servei que s’ofereix té un valor aproximat 2.000 euros, en funció del nombre d'hores d’assessorament que s’inverteixin en cada cas. El Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial se subvenciona al 100% per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona i, per aquest motiu, no suposa cap cost per a les empreses participants.