Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí donarà la benvinguda al 2023 amb una gran festa a la plaça del Doctor Guardiet La celebració, d’accés lliure i gratuït, tindrà lloc de 0.30 a 3 h i estarà amenitzada per DJ Setaquehabla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí donarà la benvinguda al 2023 amb una gran festa a la plaça del Doctor Guardiet

La celebració, d’accés lliure i gratuït, tindrà lloc de 0.30 a 3 h i estarà amenitzada per DJ Setaquehabla

Rubí donarà la benvinguda al 2023 amb una gran festa a la plaça del Doctor Guardiet.

L’Ajuntament convida els rubinencs i rubinenques a celebrar el canvi d’any amb una gran festa a la plaça del Doctor Guardiet. La celebració tindrà lloc la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener, de 0.30 a 3 h, i serà d’accés lliure i gratuït.

La música de la festa de Cap d’Any anirà a càrrec de DJ Setaquehabla, que combina les seves sessions de residència a clubs i sales de referència a nivell nacional, com ara El Dirty de Razzmatazz (Barcelona) i Salamandra (Hospitalet del Llobregat), amb altres produccions de caire independent i actuacions a diversos festivals. Destaca per la seva tècnica de mescla per pistes, única a la seva espècie, que li permet fer sorprenents mashups en directe.

El seu repertori inclou des de músiques urbanes de tot el món com el rap, el reggaeton o el dancehall, sons tradicionals com ara la cúmbia, la rumba o el reggae, clàssics del rock i el RnB, i també l’electrònica més elegant.

A banda de la música de DJ Setaquehabla, la festa de Cap d’Any també tindrà com a al·licient per a les persones assistents la possibilitat d’enregistrar divertits vídeos de 360 graus en un fotomaton, que després podran descarregar i compartir fàcilment als seus mòbils personals.