Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí donarà la benvinguda al 2020 amb un Cap d’Any de Llum L’equipament cultural es convertirà per segon any consecutiu aquesta nit en una sala de festes per rebre el nou any amb bona música i bon ambient https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí donarà la benvinguda al 2020 amb un Cap d’Any de Llum

L’equipament cultural es convertirà per segon any consecutiu aquesta nit en una sala de festes per rebre el nou any amb bona música i bon ambient

El Celler donarà la benvinguda al 2020 (Foto: Ajuntament).
El Celler donarà la benvinguda al 2020 (Foto: Ajuntament)

Els rubinencs i rubinenques estan convidats a celebrar l’entrada al 2020 amb la festa Un Cap d’Any de Llum a El Celler durant la matinada de dimarts a dimecres. A partir de les 00.30 h, l’equipament del carrer del pintor Coelho obrirà les portes per a tots aquells que vulguin gaudir d’aquesta nit amb bona música. La llum serà una de les protagonistes d’aquesta celebració com ho és de la decoració nadalenca dels carrers de Rubí. Les persones assistents a la festa podran gaudir de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i una altre a la plaça adjacent. Cadascun d’aquest espais estarà animat per un DJ, que punxarà una selecció de grans èxits entre els quals destacaran els temes musicals més populars d’aquest 2019. A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler comptarà amb el suport de videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Com l’any passat, s’aprofitarà la diferència horària amb altres països per celebrar diverses vegades l’entrada del nou any i, durant la nit, el públic podrà gaudir de diverses sorpreses.

Es tracta d’una celebració amb entrada lliure i aforament limitat que s’allargarà fins les 4.30 h. Les persones menors de 16 anys podran accedir al recinte acompanyats pels seus progenitors o tutors legals o bé acompanyades de persones majors d’edats autoritzades per progenitors o tutors.

Aquí trobaràs els formularis per a les autoritzacions