Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí disposa fins divendres d’un punt de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia Les persones majors de 12 anys que vulguin que se’ls administri la vacuna poden acudir al CAP Sant Genís https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí disposa fins divendres d’un punt de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia

Les persones majors de 12 anys que vulguin que se’ls administri la vacuna poden acudir al CAP Sant Genís

El CAP Sant Genís administrarà vacunes contra la COVID-19 sense cita prèvia fins divendres (foto: Ajuntament de Rubí).
El CAP Sant Genís administrarà vacunes contra la COVID-19 sense cita prèvia fins divendres (foto: Ajuntament de Rubí)

El Consorci Sanitari de Terrassa ha obert un punt de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia a la ciutat. Des d’aquest dilluns a la tarda i fins divendres, el CAP Sant Genís administrarà la vacuna a totes aquelles persones majors de 12 anys que acudeixin al centre de salut rubinenc de 15 a 19.30 h.

L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar a la ciutadania que pugui anar a vacunar-se sense haver de regir-se per dates i horaris. I més aquests dies d’agost, en què moltes persones estan de vacances.

A banda del CAP Sant Genís, també s’ha habilitat el Centre Montserrat Roig de Terrassa com a punt de vacunació sense cita prèvia per a majors de 12 anys.

Els nois i noies que siguin menors de 16 anys han d’anar acompanyats del seu pare, mare, tutor o tutora legal. Des del Departament de Salut es recorda que les dones embarassades també s’han de vacunar.

La vacunació contra la COVID-19 té com a finalitat arribar a la immunitat de grup, fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat, baixa la seva propagació i els contagis es redueixen fins a un nombre residual. 

Avui en dia, la vacuna contra la COVID-19 és la principal eina per fer front a la pandèmia, sense oblidar mesures com ara la distància de seguretat, la rentada de mans, la mascareta i la ventilació d’espais tancats.