Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí disposa d'un nou parc de cal·listènia situat al Vint-i-cinc de Setembre L'equipament esportiu, que complementa el parc de salut ja existent, és el primer d'aquestes característiques que s'instal·la a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí disposa d'un nou parc de cal·listènia situat al Vint-i-cinc de Setembre

L'equipament esportiu, que complementa el parc de salut ja existent, és el primer d'aquestes característiques que s'instal·la a la ciutat

L'alcaldessa ha visitat la nova instal·lació (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L'alcaldessa ha visitat la nova instal·lació (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els rubinencs i rubinenques amants de l'esport ja poden gaudir d'un nou parc de cal·listènia situat al carrer de Marconi, al barri del Vint-i-cinc de Setembre. L'equipament complementa el parc de salut que ja existeix en aquesta mateixa zona i dona resposta a una demanda creixent a la ciutat. "En els darrers anys, s'ha incrementat el nombre de practicants de la cal·listènia, que a més s'ha fet força popular entre el jovent. Fa temps que l'Ajuntament treballava en la planificació d'una instal·lació d'aquestes característiques i finalment s'ha pogut fer realitat. Estem segurs que l'equipament tindrà una gran acollida i que ens ajudarà a promoure l'activitat física a l'aire lliure", ha argumentat l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, durant una visita al nou circuit.

La cal·listènia és una modalitat d'entrenament físic que busca treballar els moviments dels grups musculars utilitzant com a única resistència o càrrega el pes del propi cos, és a dir, sense necessitat de fer servir peses o màquines de musculació. Tot i que es pot practicar tant en interiors com en exteriors, s'ha fet especialment popular com a activitat a l'aire lliure.

El circuit de cal·listènia instal·lat al Vint-i-cinc de Setembre disposa de diversos aparells que faciliten l'exercici d'aquesta disciplina: tres barres de dominades, una barra transversal amb anelles, una barra transversal amb corda de trepar, dues barres paral·leles, una barra de flexions, un banc d'abdominals inclinat, tres barres transversals, dues barres de mico i una paret sueca. Tots aquests aparells estan muntats sobre un terra de seguretat de cautxú i les persones usuàries poden consultar com fer-los servir en un panell informatiu.

Aquest és el primer parc de cal·listènia que s'instal·la a la ciutat. El seu cost ha estat de 26.809,44 €.