Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, convidada d’honor a l’entrega dels Premis Sofia Novoa Ortiz de la Diputació de Pontevedra L’ens supramunicipal gallec ha convidat l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez per reconèixer l’impuls de les polítiques feministes a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, convidada d’honor a l’entrega dels Premis Sofia Novoa Ortiz de la Diputació de Pontevedra

L’ens supramunicipal gallec ha convidat l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez per reconèixer l’impuls de les polítiques feministes a la ciutat

L’alcaldessa amb la presidenta gallega i les persones premiades.
L’alcaldessa amb la presidenta gallega i les persones premiades

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez, ha estat la convidada d’honor  a l’entrega dels Premis Sofia Novoa Ortiz de la Diputació de Pontevedra. A través d’aquests guardons, la diputació gallega impulsa la realització de treballs de fi de grau i fi de màster on s'integri la perspectiva de gènere per promoure la recerca i l'estudi del significat i l'abast de la igualtat entre dones i homes. Enguany, l’ens supramunicipal gallec ha convidat l’alcaldessa de Rubí a l’entrega de premis per reconèixer l’impuls de polítiques feministes de l’Ajuntament de Rubí. Durant l’acte que va tenir lloc dimecres a la seu de la Diputació de Pontevedra a Vigo, l’alcaldessa va tenir l’oportunitat de saludar la presidenta de la diputació gallega, Carmela Silva Rego.

En l'acte de lliurament del premi, les persones premiades enguany van tenir l'oportunitat d'explicar la seva motivació a l'hora d'introduir la perspectiva de gènere en els seus treballs de final de grau i màster. Així, a la categoria de final de grau, els premis han anat a parar a Karen Giselle Engster Appezato pel treball "Constitució espanyola inclusiva. Estudi previ i proposta de redacció” i Cristina Pérez Carmuega per "Treballar amb perspectiva de gènere mitjançant la metodologia per a projectes en Educació Infantil". En la mateixa modalitat, també s’ha premiat Antía Álvarez Martínez per "Menors transsexuals en l'àmbit educatiu".

Pel que fa a la categoria de màster, els premis s’han entregat a Marta Molina Rivera per "Sensibilització i formació en igualtat de gènere del professor de formació professional" i Rut Guinarte Mencía per l'estudi "Mediació del tema del treball assistencial a l'aula d'anglès: coconstruint noves realitats igualitàries". També a la categoria de màster va rebre un premi Fernando Miguel Otero Fernández per "La situació dels estudiants trans a l'Educació Secundària a Galícia".