Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí commemorarà el Dia contra la Discriminació Racial donant visibilitat a la diversitat cultural de la ciutat L’acció, que tindrà lloc el divendres 17 de març a la plaça del Doctor Guardiet, inclou la lectura d’un manifest i un taller de dansa africana, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí commemorarà el Dia contra la Discriminació Racial donant visibilitat a la diversitat cultural de la ciutat

L’acció, que tindrà lloc el divendres 17 de març a la plaça del Doctor Guardiet, inclou la lectura d’un manifest i un taller de dansa africana, entre d’altres

Rubí commemorarà el Dia contra la Discriminació Racial donant visibilitat a la diversitat cultural de la ciutat.

Una tarda dedicada a l’acció i la sensibilització servirà el 17 de març per commemorar a Rubí el Dia Internacional contra la Discriminació Racial, que se celebra oficialment el 21 de març.

L’acció inclou la lectura d’un manifest antiracista, una lectura de poesia, la creació d’un mural antiracista, un taller de dansa africana i una parada informativa de la Xarxa Antirumors i de l’Entitat Refugees Welcome, que també proposaran activitats de participació ciutadana. Les activitats tindran lloc divendres 17 de març de 18 a 19.30 h a la plaça Doctor Guardiet.  La iniciativa busca donar visibilitat a la diversitat cultural de la ciutat i denunciar que la construcció de murs físics, psicològics i socials crea estereotips, prejudicis i discriminacions que provoquen exclusió social i desigualtats.

L’activitat comptarà amb la participació del Rubí Jove als Barris, la Xarxa Antirumors i l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Torrent dels Alous, que tancarà així el projecte d’Aprenentatge i Servei Murs que han treballat els últims mesos amb l’acompanyament del Grup Eirene.

La proposta és una acció conjunta de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania que ha implicat els serveis de Joventut, Cooperació i d’Acollida.

Objectius de Desenvolupament sostenible