Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí commemora el Dia Mundial de l’Alimentació amb una activitat pedagògica al Mercat Gràcies a la col·laboració de Creu Roja, els clients de l’equipament municipal podran analitzar els aliments de la seva compra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí commemora el Dia Mundial de l’Alimentació amb una activitat pedagògica al Mercat

Gràcies a la col·laboració de Creu Roja, els clients de l’equipament municipal podran analitzar els aliments de la seva compra

El Mercat Municipal serà l’escenari de l’activitat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de Creu Roja (foto: Localpres).
El Mercat Municipal serà l’escenari de l’activitat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de Creu Roja (foto: Localpres)

Rubí se sumarà a la commemoració del Dia Mundial de l’Alimentació amb l’activitat Analitza els aliments de la teva compra, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix. La proposta tindrà lloc aquest dissabte al Mercat Municipal entre les 10 i les 13 h, tot i que l’efemèride se celebra el 16 d’octubre.

Els rubinencs i rubinenques que comprin aquest dissabte a l’equipament comercial tindran la possibilitat d’analitzar els productes alimentaris que adquireixin, tot situant-los a la piràmide alimentària amb l’ajuda dels tècnics de Creu Roja. D’aquesta manera, podran saber si els productes són bons i en quina mesura els han de consumir per portar una dieta equilibrada i saludable.

Coincidint també amb la pròxima commemoració del Dia Mundial de l’Alimentació, aquest dissabte també tindrà lloc un nou recapte d’aliments a l’avinguda de Barcelona, davant del supermercat Condis. L’activitat està organitzada per la Taula d’entitats per la inclusió social de Rubí.