Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween amb propostes lúdiques per a totes les edats Rubí Jove i el Servei d’Acció Comunitària del Pinar organitzen activitats pel 31 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebrarà la Castanyada i Halloween amb propostes lúdiques per a totes les edats

Rubí Jove i el Servei d’Acció Comunitària del Pinar organitzen activitats pel 31 d’octubre

La Torre Bassas es tornarà a vestir de terror (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La Torre Bassas es tornarà a vestir de terror (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí, a través de l’espai jove Torre Bassas i el Servei d'Acció Comunitària, organitza activitats culturals i festives amb motiu de la festa de Castanyada, dijous 31 d’octubre. A més, hi ha al voltant de 15 punts de venda de castanyes pel centre de la ciutat, alguns dels quals estan en marxa des del 25 d’octubre. La ciutadania hi podrà comprar els productes típics d’aquesta festa fins al cap de setmana del 2 i 3 de novembre.

Per als rubinencs i les rubinenques més joves, l’associació juvenil musical La Sonik organitza el Kastanyasso Festival Vol.III, el dia 31 d’octubre de les 19 a la 1.30 h de la matinada, a la plaça del Doctor Guardiet. Hi participaran D.J. C.A.S.H., Ominira, Soak in Bleach i Zítrico. Les propostes dels diferents grups musicals aniran precedits d’un Warm up a càrrec dels Dj’s de La Sonik que celebra també el seu segon aniversari.

Un cop més, els col·lectius de Joves de Torre Bassas transformaran l’edifici del carrer Sabadell, 18 en un Túnel del Terror que han batejat amb el nom de Convent de Monges Santa Ouija. L’activitat obrirà els dies 30 i 31 d’octubre de 17.30 a 20 h. Les visites s’organitzen en grups i els usuaris i usuàries que hi vulguin assistir han de passar prèviament per l’equipament a reservar i recollir la seva entrada gratuïta.

La Castanyada del Pinar
El Servei d’Acció Comunitària del Pinar, també organitza dijous una festa de la Castanyada i Halloween davant del Centre Cívic La Cruïlla a partir de les 17 h. La celebració compta amb la participació de l’associació de veïns del barri i del Centre Obert Compartir. Les persones assistents hi trobaran maquillatge d’efectes especials, tatuatges d’aerografia, un photocall i un laberint del terror. Tampoc hi faltaran els panellets i les castanyes.

La festa de la Castanyada i Halloween ja és una tradició d’El Pinar que, a través del treball en xarxa de les diferents entitats del barri, fomenta la cohesió social dels veïns i veïnes i facilita la integració de les persones nouvingudes. La proposta també pretén atraure persones d’altres punts de Rubí i donar-los a conèixer les accions que es desenvolupen en aquesta zona de la ciutat per enfortir el sentiment de pertinença de les persones que ja viuen al barri.