Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra els èxits esportius aconseguits per l’Hoquei Club Rubí Cent Patins amb una recepció institucional Aquest dimecres, representants del club han lluït els trofeus assolits aquesta temporada pel centre de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra els èxits esportius aconseguits per l’Hoquei Club Rubí Cent Patins amb una recepció institucional

Aquest dimecres, representants del club han lluït els trofeus assolits aquesta temporada pel centre de la ciutat

L’alcaldessa, el regidor d’Esports i els representants de l’HCR Cent Patins s’han fet una foto de família a la pl. Pere Aguilera (foto: Localpres).
L’alcaldessa, el regidor d’Esports i els representants de l’HCR Cent Patins s’han fet una foto de família a la pl. Pere Aguilera (foto: Localpres)

Rubí ha homenatjat aquest dimecres l’Hoquei Club Rubí Cent Patins pels èxits aconseguits aquesta temporada. L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han rebut els representants del club a l’Ajuntament, on ha tingut lloc la recepció institucional.

L’HCR Cent Patins ha viscut una temporada plena d’èxits, aconseguint els títols de Copa del Rei i de Copa de la Reina a les categories sènior ─masculí i femení, respectivament─; el de Lliga catalana en el cas de l’equip juvenil i el campionat de Lliga nacional i de Catalunya en la categoria infantil.

Durant la seva intervenció, Ana María Martínez ha felicitat el club pels èxits aconseguits: “Moltes gràcies en nom propi, com a alcaldessa i en representació de l’Ajuntament, però sobretot moltes gràcies en nom de la ciutat. Rubí mereix que tingueu aquests èxits i que porteu el seu nom arreu d’Europa, guanyant i dient a tothom que us vulgui escoltar que tenim una ciutat maca i plena de talent, també en el món esportiu”.

Per la seva banda, Albert Margarit, president de l’HCR Cent Patins, ha “donat l’enhorabona als quatre equips que han aconseguit títols aquesta temporada. Estem parlant de l’infantil, del juvenil, del sènior femení i del sènior masculí. A tots,  l’enhorabona”.  

L’acte ha arrencat a la pista Francesc Calvo, des d’on ha sortit una comitiva formada per jugadors, entrenadors, familiars i membres de la junta directiva, que ha lluït els trofeus aconseguits fins a l’Ajuntament.

Durant l’acte d’homenatge, el consistori ha estrenatel Llibre de l’esport, un document on quedaran reflectits tots els èxits esportius de les entitats de la ciutat. L’HCR Cent Patins ha estat el primer en signar-lo, juntament amb el regidor d’Esports, que hi ha escrit unes paraules a la primera pàgina. 

Imatges relacionades

Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)
Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)
Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)
Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)
Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)
Imatge de la recepció institucional (foto: Localpres)