Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí aprofundeix en la innovació als serveis a les persones Una trentena de professionals de l’àmbit dels serveis a les persones han participat a la jornada celebrada aquest dimecres a la Masia Can Serra on s’han analitzat diversos exemples d’innovació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí aprofundeix en la innovació als serveis a les persones

Una trentena de professionals de l’àmbit dels serveis a les persones han participat a la jornada celebrada aquest dimecres a la Masia Can Serra on s’han analitzat diversos exemples d’innovació

La trobada s'ha celebrat a Can Serra.
La trobada s'ha celebrat a Can Serra

La Masia de can Serra ha acollit aquest dimecres la jornada de la Xarxa Vallès d’Innovació Social que ha dedicat a l’anàlisi d’exemples d’innovació al servei de les persones. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental que ha aplegat una trentena de professionals del sector.

La cita ha comptat amb la ponència del soci director de la consultora Zohar, Ricard Valls, que fet la introducció teòrica. Seguidament, s’han exposat els casos concrets per, finalment, posar en comú els aspectes treballats en una taula rodona.

El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als participats i iniciar el debat. Güeto ha celebrat que la iniciativa s’hagi desenvolupat a Rubí i ha agraït el paper que juga la Xarxa Vallès d’Innovació Social en “una ciutat com Rubí amb una activitat econòmica important els recursos de la xarxa ens permeten arribar més lluny i fer molt més per la promoció econòmica”.