Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull la darrera reunió de la Comissió permanent del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya El rubinenc Carlos Gallego ha estat un dels consellers que ha participat a la trobada, celebrada recentment a la Biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí acull la darrera reunió de la Comissió permanent del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya

El rubinenc Carlos Gallego ha estat un dels consellers que ha participat a la trobada, celebrada recentment a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí ha acollit l’última trobada de la Comissió permanent del CNIAC.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí ha acollit l’última trobada de la Comissió permanent del CNIAC

La Comissió permanent del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya (CNIAC), que compta amb representació rubinenca, ha celebrat recentment una nova trobada per abordar les línies d’actuació dels propers mesos. Per primera vegada des de la seva creació, el novembre de l’any passat, el CNIAC s’ha reunit a Rubí.

La reunió ha comptat amb la participació de bona part dels membres de la Comissió permanent, integrada per la presidenta del CNIAC, els vicepresidents, la secretària, la Junta, cinc vocals adolescents ─entre ells el rubinenc Carlos Gallego─ i cinc vocals representants dels infants.

Durant l’assemblea, celebrada a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de la ciutat, s’ha analitzat quina feina s’ha realitzat fins ara i s’han debatut les línies d’actuació del CNIAC de cara als propers mesos. També s’ha establert el calendari de reunions fins a finals d’any.

El Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya és un òrgan col·legiat de caràcter consultiu i de participació adscrit al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat que té com a funcions representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya, fer propostes als organismes competents i opinar sobre aquelles propostes que afectin els infants.