Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull la 19a edició del Taller de Formació per a Síndics i Síndiques de Catalunya La jornada tindrà lloc el 19 de juny a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i treballarà la Llei de la Segona Oportunitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull la 19a edició del Taller de Formació per a Síndics i Síndiques de Catalunya

La jornada tindrà lloc el 19 de juny a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i treballarà la Llei de la Segona Oportunitat

Rubí acull la trobada del Fòrum SD.
Rubí acull la trobada del Fòrum SD

El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores de Catalunya (Fòrum SD) ha triat Rubí per a celebrar la 19a edició del seu Taller de Formació. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els membres de l’entitat aprofundeixin en temes que tenen a veure amb la seva tasca. En aquest cas, la cita girarà al voltant del Reial Decret Llei 1/2015, conegut com la llei de Segona Oportunitat, la normativa que obre la porta a ciutadania i professionals autònoms a aconseguir la condonació dels seus deutes.

La jornada, que tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler el dimecres 19 de juny a partir de les 9.30 h, comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, i el President del Fòrum SD, Lluís Martínez. El nucli de la cita consta d’una presentació de la llei i dues ponències que se centraran en els aspectes pràctics de la legislació des d’un punt de vista de l’acció que han de desenvolupar els síndics i síndiques. Aquesta qüestió la desenvoluparan l’advocat Martí Batllori i l’economista Miquel A. Salazar.

La trobada a Rubí també servirà per celebrar l’Assemblea General Extraordinària del Fòrum SD. Aquesta reunió, que començarà a les 14.30 h, tractarà sobre la reforma dels estatuts de l’organització que agrupa els síndics, síndiques, defensors i defensores de Catalunya.