Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull el 90è Campionat de Boxa Amateur de Catalunya 200 atletes de més de 40 clubs d’arreu de Catalunya participaran al torneig que es disputarà aquest cap de setmana a la seu del Club de Boxa de Rubí que aporta set dels seus esportistes a la competició https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull el 90è Campionat de Boxa Amateur de Catalunya

200 atletes de més de 40 clubs d’arreu de Catalunya participaran al torneig que es disputarà aquest cap de setmana a la seu del Club de Boxa de Rubí que aporta set dels seus esportistes a la competició

La presentació s'ha fet aquest dimecres a la seu del club.
La presentació s'ha fet aquest dimecres a la seu del club

El Club de Boxa de Rubí serà la seu del 90è Campionat de Boxa Amateur de Catalunya on estan citats més de 200 púgils d’arreu del territori en representació de 42 entitats catalanes d’aquest esport. Atletes de totes les edats competiran en aquest torneig que està dividit en promeses i amateur.

Els combats començaran a les 10 h i s’allargaran fins les 21 h de manera ininterrompuda al quadrilàter del club rubinenc, tant dissabte com diumenge. Els participants en la categoria promeses s’enfrontaran a un sol combat mentre que els participants amb més experiència s’enfrontaran a una fase d’eliminatòries i una fase final. Els combats s’allargaran tres assalts de tres minuts cadascun, en el cas dels homes, i quatre assalts de dos minuts cadascun en el cas de les dones.

El torneig s’ha presentat aquest dimecres a la seu del club rubinenc. El regidor d’Esports, Juan López, ha destacat l’arrelament que aquest esport està aconseguint a  la ciutat i el paper que hi juga el club: “aquest club entrena persones de totes les edats i està fent una gran tasca en la formació de joves esportistes”.

De la seva banda, el president de la Federació Catalana de Boxa Amateur, Joan Antoni Fuertes, ha posat de relleu la implicació del club rubinenc: “A Rubí hi hem trobat un club, i també un Ajuntament, que ens ajuda molt. Hi hem trobat una bona manera de treballar i per això fem coses a Rubí. A més, és un club que treballa molt bé i en surten bons esportistes”.

El president de l’entitat rubinenca, Joel Ruiz, ha expressat la satisfacció del club per acollir aquest esdeveniment. Per Ruiz, ser la seu del torneig és “el millor que ens podia passar” també ha destacat el moment que travessa el club “Estem creixent, ens està costant molt però estem creixent. Fa tres anys que estem en aquestes instal·lacions i amb molt de treball i l’ajuda de la Federació i l’Ajuntament anem millorant”.

El campionat es disputarà aquest dissabte i diumenge a les instal·lacions del Club de Boxa Rubí, ubicades al carrer de la Sardana, número 22. Els combats començaran a les deu del matí i l'entrada es gratuïta.

El Club de Boxa Rubí
Els Club de Boxa Rubí, a més de ser l’amfitrió de la competició, aporta set púgils al torneig, sis nois i una noia. Actualment, al club s'hi entrenen una dotzena de púgils que ja competeixen i una vuitantena d'esportistes entrenen regularment a les instal·lacions de Cova Solera.

Imatges relacionades

Els responsables del Club amb el regidor Juan López
Els responsables del Club amb el regidor Juan López
Responsables del Club i de la Federació a les instal·lacions rubinenques
Responsables del Club i de la Federació a les instal·lacions rubinenques